, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Τετ α τετ Πρίγκιπς Χάρι με τον βασιλιά Κάρολο στην Αγγλία

Στη Βρετανία προσγειώθηκε από την Καλιφόρνια την Τρίτη (7/5) ο πρίγκιπας Χάρι για να παραστεί σε μια τελετή στις 8 Μαΐου για τη 10η επέτειο των αγώνων Invictus καθώς και για να συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο.

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στη Βρετανία για πρώτη φορά από τότε που επισκέφθηκε τον βασιλιά Κάρολο, τον Φεβρουάριο, μετά τη διάγνωση του για καρκίνο.

Ο δούκας του Σάσεξ αναμένεται να μιλήσει στην εκδήλωση, η οποία σηματοδοτεί τη συμπλήρωση μιας δεκαετίας από την έναρξη των αγώνων Invictus στο Λονδίνο το 2014.

Σύμφωνα επίσης, με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, είναι μόνος του, χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.

Πάντως, ο πρίγκιπας Χάρι δεν αναμένεται να δει τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να λείπει από το Λονδίνο ή την Κέιτ Μίντλετον, της οποίας η θεραπεία για τον καρκίνο συνεχίζεται μετά την αποκάλυψη τον περασμένο Μάρτιο.

«Θέλει πολύ να δει τον πατέρα του»

Πηγή που είχε επικαλεστεί η Sun την περασμένη εβδομάδα ανέφερε ότι ο Χάρι «είναι πολύ πρόθυμος να συναντηθεί με τον πατέρα του» και ότι «ενώ ο δούκας βρίσκεται κανονικά 5.000 μίλια μακριά από τον πατέρα του στην Καλιφόρνια, θα είναι μια ευτυχής σύμπτωση που θα βρεθούν μόλις δύο μίλια μακριά την επόμενη εβδομάδα».

Εκείνο το δημοσίευμα ανέφερε επιπλέον, ότι ο Χάρι «είναι σαφές πως θέλει πολύ να δει τον πατέρα του καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του και οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν μια ακόμη επανασύνδεση κάποιου είδους την επόμενη εβδομάδα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι έκανε ένα σύντομο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Φεβρουάριο, περνώντας περίπου 45 λεπτά με τον πατέρα του, ο οποίος μόλις είχε ξεκινήσει θεραπεία για καρκίνο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.