, Σάββατο
02 Μαρτίου 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: Αποκάλυψε το πιο σκληρό ναρκωτικό που έχει δοκιμάσει ποτέ (Video)

Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψε το πιο σκληρό ναρκωτικό που έχει δοκιμάσει ποτέ κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο επεισόδιο του «Watch What Happens Live with Andy Cohen», την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Η 56χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στο διάσημο talk show και έπαιξε το χαρακτηριστικό παιχνίδι του «Plead The Fifth», στο οποίο οι καλεσμένοι έχουν τρεις ερωτήσεις και επιτρέπεται να μην απαντήσουν μόνο σε μία από αυτές.

Δείτε το βίντεο

Ο 55χρονος παρουσιαστής ρώτησε, ανάμεσα σε άλλα: «Ποιο είναι το πιο δύσκολο ναρκωτικό που έχεις δοκιμάσει ποτέ;», στο οποίο η Ρόμπερτς εξομολογήθηκε: «Παραισθησιογόνα μανιτάρια».

Στην ερώτηση αν ήταν «θετική εμπειρία», απάντησε: «Ναι, ήταν ωραία. Δεν θα πω ψέματα. Παιδιά, μην το δοκιμάσετε στο σπίτι».

Επίσης, ο Κόεν ρώτησε τη Ρόμπερτς να κατατάξει μερικές από «τις εμβληματικές ταινίες της», αλλά αμέσως η ηθοποιός είπε: «I’m taking the fifth on this (=Δεν απαντώ σε αυτό)».

Τη ρώτησε αν ήθελε να ακούσει τις ταινίες και αφού συμφώνησε ο Κόεν είπε ότι ήταν οι ταινίες «Pretty Woman», «My Best Friend’s Wedding» και «Notting Hill».
«Βλέπετε, άκουσα κάποιον από το κοινό να αναφωνεί: “Ω!”. Δεν θέλεις να το κάνεις», είπε η Τζούλι, στο οποίο απάντησε ο παρουσιαστής: «Σωστά, γιατί είναι όλες τόσο υπέροχες».