, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

13ο Πανελλήνιο Συνέδριο HAPCO & DES: «The Future is Now»: «Ματιά» στο μέλλον – Ανάδειξη της συμβολής του Συνεδριακού Τουρισμού (ΦΩΤΟ+Video)

Με πλήθος κόσμου συνεχίζεται το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο HAPCO & DES: «The Future is Now».

Το διήμερο συνέδριο για τον Επαγγελματικό και Συνεδριακό Τουρισμό, με τίτλο «The Future is Now», λαμβάνει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και εστιάζει στη Βιωσιμότητα, την προσέγγιση της Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης με νέα οπτική, τη Νέα Ψηφιακή Εποχή, την ενίσχυση και τις ανάγκες των προορισμών MICE.

Σίσσυ Λυγνού, Διευθύνουσα Σύμβουλος, AFEA, μέλος Δ.Σ IAPCO Ori Lahav, CEO Kenes Group, Immediate Past President – IAPCO International Association of Professional Congress Organizers Σμάρα Τσακιράκη, σύμβουλος εταιρικής επικοινωνίας & στρατηγικής Κατερίνα Χαρκιολάκη, Εμπορική Διευθύντρια & Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων, Εφημερίδα Καρφίτσα – CEO, SKG Social Media Agency

Το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο HAPCO & DES: «The Future is Now» πραγματοποιείται προκειμένου να αναζητηθούν νέοι τρόποι ενδυνάμωσης της νέας γενιάς επαγγελματιών στην αγορά, θα προταθούν λύσεις σε προβλήματα και προκλήσεις που αφορούν στον κλάδο, ενώ θα υπάρχουν ενότητες συζήτησης με τους διεθνείς leaders της αγοράς.

Από την πλευρά της η πρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Συνεδρίων και εκδηλώσεων HAPCO & DES, Σίσσυ Λυγνού τόνισε:

«Ο σύνδεσμος μας οργανώνει σε ετήσια βάση ένα Πανελλήνιο Συνέδριο. Το περσινό συνέδριο στην Αθήνα με θέμα «Αλλάζουμε το παιχνίδι» ανέδειξε πως ο επαγγελματικός και συνεδριακός τουρισμός μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι σε πολλά επίπεδα και κυρίως ποια είναι συμβολή του για την εθνική οικονομία και ανάπτυξη. Φέτος με το θέμα «The Future is Now» κοιτάμε το μέλλον. Έχουμε δίπλα μας κορυφαίους αναλυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι είναι ειδικοί στον κλάδο τους και μας μιλούν για τις τάσεις και τις προκλήσεις της εποχής για την τεράστια συμβολή και τον ρόλο που μπορεί να παίξει ο κλάδος μας στην εθνική οικονομία και ανάπτυξη, στην δημιουργία επαγγελμάτων, στην απασχόληση και στην βιώσιμη ανάπτυξη. Είναι σημαντικό να πούμε ότι ο κλάδος μας ευνοεί περισσότερα από 50 επαγγέλματα».

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Thessaloniki Convention Bureau και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA).

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.