, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Αποθέωση Κιλτίδη από τους πολίτες του Κιλκίς

Είχε πολλά χρόνια να ζήσει χώρος του Κιλκίς την ασφυκτική παρουσία πολιτών για την στήριξη ενός πολιτικού προσώπου.

Ίσως από την ενεργό παρουσία του Κώστα Κιλτίδη. Εκεί στο «Κτήμα των Ευχών», στο Κιλκίς ξετυλίχθηκε αυτή η πλημμυρίδα που αποτυπώνεται στο φωτογραφικό φακό. Ένας Κιλτίδης φορτισμένος από συγκίνηση ξεδίπλωσε την ιδεολογία της παράταξης, «με ναυαρχίδα» όπως είπε, «την Νέα Δημοκρατία». Έθνος-Πατρίδα-Λαϊκή Ταυτότητα-Φρόνημα Ελευθερίας, πολιτικό και δημιουργίας , με ισχυρό βραχίονα Κοινωνικής Προστασίας.

«Αυτά είναι τα πιστεύω μας», βροντοφώναξε ο Μακεδόνας Πολιτικός, που ευχαρίστησε την Αγιοτέρα των Αγίων Παναγία που τον κράτησε όρθιο και ασυμβίβαστο. Κατέθεσε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των πολιτικών θέσεων της Νέας Δημοκρατίας. «Είναι πραγματική», είπε, η κατάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου της κυβέρνησης με το πρόγραμμα για αυτές τις εκλογές. Δεν δίστασε όμως να στηλιτεύσει την ανυπαρξία προσπάθειας και έργων στο Νομό Κιλκίς. «Αναζητώ ένα έργο, διακομματικά τα τελευταία 12 χρόνια στον Νομό μας». Κατέθεσε σχέδιο ελπίδας και προοπτικής για τον Νομό Κιλκίς, με συγκεκριμένες προτάσεις. Έκλεισε την ομιλία σε συνθήκες αποθέωσης και προσμονής από τους συμπολίτες του, καταλήγοντας: «Χρειάζεται ο Νομός μας να ξαναβρεί τον δρόμο προς τα εμπρός και οι Πολίτες του την αλήθεια και την στήριξή τους».

Ο ίδιος φανερά συγκινημένος κατέληξε: «Κατέθεσα από την αρχή της σχέσεώς μας ότι θέλω να με στεφανώσει ο νόμος της συνείδησής μου και αυτό θα γίνει» . Ήταν στην κυριολεξία μια ανεπανάληπτη συνάντηση του Κώστα Κιλτίδη με τους φίλους και υποστηρικτές του , που σηματοδοτούν ξεκάθαρη νίκη του Κώστα Κιλτίδη την Κυριακή.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.