, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

Διαμαντης Γκολιδακης: Θέλω να είμαι ένας από εμάς για εμάς στη επόμενη Βουλή (ΦΩΤΟ-Video)

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποίησε την τελευταία του προεκλογική ομιλία στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης.

Η εκδήλωση άνοιξε με μαγνητοσκοπημένο βίντεο του Υπουργού Δικαιοσύνης, και υποψήφιου βουλευτή στην Καρδίτσα Κώστα Τσιάρα, ενώ το λόγο πήρε ,μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης Ζήσης Ιωακείμοβιτς, o Γιάννης Ξιούφης υπεύθυνος οργανωτικού ΝΔ Β. Ελλάδας.

Ο Διαμαντής Γκολιδάκης ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας όλους όσοι έδωσαν το παρών στην σημερινή του ομιλία : «Σας ευχαριστώ, μου δίνετε δύναμη καρδιάς για να συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω , να είμαι ξεκάθαρα δίπλα σας. Οι σχέσεις δοκιμάζονται σε αυτήν την εποχή ωστόσο η παρουσία σας με τιμάει και δεσμεύομαι να σας κάνω περήφανους» είπε και συνέχισε «Να δώσουμε μαζί τη μάχη της επόμενης Κυριακής που θα σημάνει μια καλύτερη επόμενη μέρα. Θα αγωνιστώ μαζί με εσάς για εμάς. Δεν είναι μια μάχη προσωπική αλλά παραταξιακή . Όλοι αυτοί που είναι εδώ σήμερα είναι η ραχοκοκαλιά του κόμματος . Δίνουμε μια μάχη σκληρή και δύσκολη , μια μάχη η οποία πρέπει να έχει μόνο έναν νικητή. Στις 21 Μαΐου αναμετρώνται δυο Ελλάδες αυτή της επιπολαιότητας με αυτή των μεταρρυθμίσεων και της σκληρής δουλειάς . Η Ελλάδα που αξίζουμε όλοι μας είναι μόνο με τη ΝΔ».

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Α Θεσσαλονίκης Θοδωρής Μητράκας, ο πρόεδρος της Β’ Θεσσαλονίκης Θωμάς Βράνος, ο πρώην Πρύτανης του ΑΠΘ και υποψήφιος στο Επικράτειας της ΝΔ Νίκος Παπαϊωάννου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι αντιπεριφερειάρχες Μελίνα Δερμεντζόπουλου και Κώστας Γιουτίκας , ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο πρόεδρος του ΒΕΘ Αναστάσιος Καπνοπώλης κ.α