, Παρασκευή
14 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Έρχεται το 1ο Health Forum στη Θεσσαλονίκη

Το 1ο Health Forum είναι μια πρωτοβουλία του ενημερωτικού portal υγείας www.healthmagazino.gr το οποίο υλοποιείτε σε συνεργασία με την εταιρεία AIDA στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Υγείας, την Πέμπτη 07 Απριλίου 2022, στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις από τον κλάδο της υγείας από αξιόλογους επιστήμονες. Το Forum είναι αφιερωμένο στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  • Ψυχολογία
  • Υπογονιμότητα
  • Παχυσαρκία
  • Αντιγήρανση

Εξειδικευμένοι επιστήμονες θα δώσουν πολύτιμες πληροφορίες στο κοινό για σημαντικά και επίκαιρα θέματα που αφορούν την υγεία. Η σύγχρονη επιστήμη μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και αντιμετώπιση θεμάτων υγείας ώστε ΟΛΟΙ να έχουμε καλύτερη υγεία.

Το Health Forum ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη φιλοδοξεί να γίνει ετήσιος θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο την ημέρα Διεθνούς Υγείας, καλύπτοντας θέματα υγείας που άπτονται στη σημερινή εποχή και ενδιαφέρουν το ευρύ κοινό. 

​Η Διεθνής Ημέρα Υγείας γιορτάζει την επέτειο της ίδρυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας το 1948. Κάθε χρόνο επιλέγεται ένα θέμα που αναδεικνύει μια προτεραιότητα της Δημόσιας Υγείας. Η Ημέρα παρέχει μια ευκαιρία για τα άτομα σε κάθε κοινότητα να εμπλακούν σε δραστηριότητες που μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερη Υγεία.

​Η προσέλευση είναι Ελεύθερη προς το κοινό, λαμβάνοντας φυσικά υπόψιν όλα τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν. Το Forum θα προβάλλεται και διαδικτυακά από την Facebook Page του HealthMagazino.gr.

Ώρα Έναρξης: 12:00

Πληροφορίες / Εγγραφές: www.healthmagazino-events.eu

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2312201544

Email: [email protected]

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.