, Κυριακή
03 Μαρτίου 2024

SKG To Do List: 7 πράγματα που μπορείς να κάνεις αυτήν την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη

Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar στη Θεσσαλονίκη – Δ.Ε.Θ. Helexpo – Ελεύθερη είσοδος

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει, το 1ο Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar, στο περίπτερο 6 της ΔΕΘ- Helexpo από την Παρασκευή 1 έως την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, με μεγάλες προσφορές, εκπλήξεις και μία ολοκληρωμένη αγοραστική εξόρμηση.

Θέατρο: «Ποιος Φοβάται την Άγκαθα Κρίστι» στο Θέατρο Αυλαία

Το Θέατρο του Άλλοτε παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Ποιος φοβάται την Άγκαθα Κρίστι», μία ανατρεπτική μαύρη κωμωδία, στο θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη, τον Δεκέμβριο 2023. Σε κείμενο και σκηνοθεσία Βαρβάρας Δουμανίδου.

Θέατρο Αυλαία – Τσιμισκή 136, Πλατεία ΧΑΝΘ, Θεσσαλονίκη – Τηλ. 2310230013 / Εισιτήρια-Τιμές Εισιτηρίων: από 13€-15€ / Προπώληση: ticketservices.gr – 2107234567 – Θέατρο Αυλαία

Thessaloniki PhotoBiennale 2023: Εκθέσεις στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του MOMus

Η φετινή Thessaloniki PhotoΒiennale συστήνεται ξανά στο κοινό της πόλης,  με ένα πλούσιο πρόγραμμα 25 εκθέσεων σε 19 χώρους στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, με τη συμμετοχή 100 και πλέον φωτογράφων και καλλιτεχνών από 18 χώρες.

MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – Εγνατίας 154, εντός ΔΕΘ-Helexpo, Θεσσαλονίκη

Φαγητό: «DACRISTO – Ένας απόλυτος γαστρονομικός προορισμός στη καρδιά της πόλης

Μοναδικά προϊόντα, μοναδική ποιότητα συνδυάζονται και δημιουργούν ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι ικανοποιώντας και τον απαιτητικό…ουρανίσκο!

«Vogatsikou 3» – Ένα στέκι Θεσσαλονικών

Ένα σημείο συνάντησης «παραδοσιακών» Θεσσαλονικών που πρέπει να επισκεφτεί κάποιος χωρίς δεύτερη σκέψη. Κοκτέιλ, μοναδικά ποτά, ξεχωριστές ετικέτες κρασιών και η κατάλληλη μουσική συνθέτουν τον απόλυτο συνδυασμό.

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους – Συναυλία με τον Γιάννη Πλούταρχο

Στην καθιερωμένη εορταστική συναυλία θα τραγουδήσουν ο Γιάννης Πλούταρχος, τα παιδιά του Γιώργος Κακοσαίος και Κατερίνα Κακοσαίου ενώ θα κάνει guest εμφάνιση o Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.

Christmas Fiesta 2023 με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης – Eίσοδος Ελέυθερη

Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης-Thessaloniki Concert Band ανοίγει την εορταστική περίοδο Χριστούγεννα 2023-Πρωτοχρονιά 2024 με την εορταστική συναυλία που θα παρουσιάσει στην Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ., το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023.