, Παρασκευή
23 Φεβρουαρίου 2024

SKG To Do List: 7 πράγματα που μπορείς να κάνεις αυτήν την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη

Θέατρο: «Τάο», μια άγρια κωμωδία με στιγμές που παγώνουν το αίμα!

Η παράσταση του σύγχρονου και ανέκδοτου θεατρικού έργου του Γιώργου Καφετζόπουλου «Τάο», μετά από την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσίασή της στην πρωτεύουσα έρχεται στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Αυλαία για χαρίσει γέλιο και προβληματισμό.

Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου και διοργανώνει συναυλίες μουσικής δωματίου. Ένα μουσικό ταξίδι που πρέπει όλοι να παρακολουθήσουν. Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου διαρκεί από το Σάββατο 25 έως και την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και παρουσιάζει τρεις συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Τα Θεατρικά Εργαστήρια του ΚΘΒΕ για Παιδιά, Εφήβους & Ενήλικες

Θέατρο για όλους από το ΚΒΘΕ για 7η χρονιά! Τα θεατρικά του εργαστήρια τα οποία απευθύνονται σε βρέφη, νήπια, παιδιά και εφήβους. Συνεχίζονται τα Τμήματα για ενήλικες ενώ είναι δωρεάν τα τμήματα για άτομα με αναπηρία (18 και άνω).

Νέα Περιοδική Έκθεση στο Παράρτημα ΜΙΕΤ Θεσσαλονίκης

Το Παράρτημα του ΜΙΕΤ στη Θεσσαλονίκη στη Βίλα Καπαντζή παρουσιάζει τη νέα, περιοδική, έκθεση με τίτλο «Πώς μάθαιναν οι Έλληνες γράμματα από την Άλωση μέχρι την Επανάσταση (1453-1821)», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Maestranza: Ένα ταξίδι στην απλότητα της Ελληνικής fusion cuisine!

Το Maestranza σας περιμένει από νωρίς για ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα, για ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή για μία βραδινή έξοδο με φίλους ή την οικογένεια.

Οδός: Πτολεμαίων 29Β
Τηλέφωνο :2310 555 150
Facebook: maestranza.skg
Instagram: maestranza.skg

 Ο Ναπολέων του Χοακίν Φοίνιξ

Ο οσκαρικός Χοακίν Φοίνιξ περιγράφει το ανελέητο ταξίδι προς την εξουσία του Κορσικανού Βοναπάρτη, μετά τη Γαλλική Επανάσταση με την μοναδική σκηνοθετική ματιά του Ρίντλεϊ Σκοτ.

TEDxUniversityofMacedonia 2023 – 2/12 Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Epafi by TEDxUniversityofMacedonia 2023

Epafi: Η κατάσταση κατά την οποία δύο σώματα βρίσκονται τόσο κοντά ώστε να μην υπάρχει απόσταση ανάμεσα τους με αποτέλεσμα το ένα να εφάπτεται στο άλλο.

📅Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2023
⌚Προσέλευση 10.30
⏺️Εγγραφές 11.00
📌Μέγαρο Μουσικής (Μ2)

 Μαιευτήριο Comedy Club – Δράκος εάν ήμουν στην Κίνα

Η ομάδα iMPROV cAST Μαιευτήριο, με ανανεωμένη σύνθεση, σας προσκαλεί να ταξιδέψετε στον κόσμο της αυτοσχεδιαστικής κωμωδίας, με την παράσταση Δράκος αν ήμουν στην Κίνα. Ένα σουρρεαλιστικό ταξίδι με όχημα τη δική σας φαντασία και το σώμα και το μυαλό των αυτοσχεδιαστών που συμμετέχουν.