, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Skg To Do List: Τι να κάνεις στη Θεσσαλονίκη – Επτά προτάσεις

SKG Το Do List. Επτά προτάσεις που μπορείς να δεις, να γευτείς, να ακούσεις στη Θεσσαλονίκη.

Επιμέλεια: Φιλίππα Βλαστού

Παύλος Παυλίδης 

Ο Παύλος Παυλίδης θα βρεθεί στη σκηνή του WE, το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 22:00. Το live θα είναι διαφορετικό καθώς θα χρησιμοποιηθούν visuals, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια ιδιαίτερη οπτικοακουστική εμπειρία.

Μαθήματα Κωμωδίας

Μετά από τρία χρόνια επιτυχίας με συνεχή sold out στην Αθήνα, τα «Μαθήματα Κωμωδίας» του Θοδωρή Αθερίδη, ανεβαίνουν στο θέατρο Κολοσσαίον, έως την Κυριακή 21 Απριλίου. To Σάββατο 18:00 & 21:00 και την Κυριακή 19:00.

18ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος bwin 2024

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος– bwin 2024, θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου. Ώρα εκκίνησης 07:30. Η αφετηρία του Μαραθώνιου Δρόμου είναι στην κεντρική πλατεία (πεζόδρομος) της Πέλλας. Ο τερματισμός θα γίνει στην Παραλία Θεσσαλονίκης στο ύψος του Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου.

60 χρόνια | 60 στιγμές

Η θεματική ξενάγηση που διοργανώνει το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης στην έκθεση: «Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. 60 χρόνια|60 στιγμές» θα πραγματοποιηθεί στις Αίθουσες Περιοδικών Εκθέσεων Α’ και Β’, στις 23 Απριλίου και ώρα 12:00.

Ευρυδίκη & Μπλε Duets

Η Ευρυδίκη και οι Μπλε ενώνονται επί σκηνής για ακόμη μια φορά. Στις 26 Απριλίου θα τους ακούσουμε στο Mylos Club Thessaloniki, στις 22:00.

Μέτρα παγωτά από τώρα

Με τις θερμοκρασίες να θυμίζουν καλοκαίρι όλο και περισσότεροι περπατούν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με ένα παγωτό στο χέρι. Must try παγωτό εκείνο του Fatto a mano (Παύλου Μελά 20) και συγκεκριμένα οι γεύσεις mascarpone μανταρίνι και ανθότυρο – θυμαρίσιο μέλι.

Βότκα Μολότοφ

Η κωμωδία της Ελένης Ράντου, βασισμένη στη διασκευή του Νηλ Σάιμον πάνω στα διηγήματα του Τσέχωφ «Βότκα Μολότοφ» επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και στο κινηματοθεάτρο Κολοσσαίον. Στις 22 Απριλίου και ώρα 20:30, ενώ στις 23 Απριλίου η παράσταση θα ανεβεί στις 21:15.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ KARFITSA

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.