, Σάββατο
15 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτή συζήτηση από την Ένωση Γυναικών για την «Οικογενειακή Πολιτική – Εργασία και Δημογραφικό» (ΦΩΤΟ)

Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας – Παράρτημα Θεσσαλονίκης, το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης, Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης οι Alumni του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης Alumni Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης διοργανώνουν την ανοιχτή Συζήτηση «Οικογενειακή Πολιτική – Εργασία και Δημογραφικό», την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στις 18:00 στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, ΔΕΘ Helexpo.

«Μητρότητα: φυσική η υποβοηθούμενη, υιοθεσίες» είναι το θέμα που θα αναπτύξουμε και το οποίο θα αποτελέσει το θέμα για το ημερολόγιο μας Ενωση Γυναικών Ελλάδας.

Στόχος της συζήτησης είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ των νέων της πόλης με στόχο να εκφραστούν συλλογικά ανάγκες και προβληματισμοί σχετικά με τις παρακάτω θεματικές. Η συνάντηση θα γίνει μέσω συντονισμένων συζητήσεων σε στρογγυλά τραπέζια και διαδραστικών μεθόδων έκφρασης και ανταλλαγής ιδεών. Η πρακτική των στρογγυλών τραπεζιών έχει ως στόχο την άμεση αλληλεπίδραση και κοινή εμπειρική έρευνα των συμμετεχόντων ατόμων.

Οι κύριες θεματικές που πρόκειται να συζητηθούν είναι οι εξής :

•Μητρότητα και Τεκνοθεσία

•Δημογραφικό

•Οικογενειακή Πολιτική

•Εργασία και Οικογένεια

Για τη συμμετοχή στη Συζήτηση απαραίτητη είναι η εγγραφή στη φόρμα: https://forms.gle/TVXD4gnq2c8sq4ZV8

Χορηγός ΔΕΘ HELEXPO

Με εκτίμηση

Για τη ΔΕ ΕΓΕ-Θεσσαλονίκης

Η Πρόεδρος

Έλενα Ρουσάκη

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.