, Τρίτη
21 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικο event από τον Εμπορικό Σύλλογο στο Open Mall Galerius

Με ένα Χριστουγεννιάτικο event, απολύτως εναρμονισμένο στο γιορτινό πνεύμα των ημερών, ολοκληρώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης τη σειρά των εκδηλώσεων που διοργανώνει στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Δ. Γούναρη», OPEN MALL GALERIUS.

Το Χριστουγεννιάτικο event θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, στις 18:00., στον πεζόδρομο της συμβολής της Πλατείας Ναυαρίνου με την οδό Δημητρίου Γούναρη. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με DJ,  κεράσματα και δωράκια για τους μικρούς επισκέπτες και τους καταναλωτές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διανέμεται ειδικό έντυπο με όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του OPEN MALL GALERIUS.

Υπενθυμίζεται ότι τo Έργο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου – Δ. ΓΟΥΝΑΡΗ» – «OPEN MALL GALERIUS» εντάσσεται στον πρωτοποριακό θεσμό των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου και λειτουργεί στη βάση συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η λειτουργία του αποσκοπεί στη δημιουργία ενός ανανεωμένου, αναβαθμισμένου αισθητικά περιβάλλοντος χώρου, ανταγωνιστικού των περιφερειακών εμπορικών κέντρων.

Το έργο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Δ. Γούναρη», OPEN MALL GALERIUS συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.