03:14, Πέμπτη
11 Αυγούστου 2022

θεσσαλονίκη: Miss KYANA International 2022 στο Your cosmetics

Η εταιρία KYANA με πρόεδρο τον Γιάννη Βασιλειάδη, διοργάνωσαν ένα μεγάλο Beauty event με σκοπό την ανάδειξη της Miss KYANA International 2022 στο κατάστημα Your Cosmetics. Τα κριτήρια για την ανάδειξη της Miss KYANA είναι ένα πλούσιο περιποιημένο και υγιές μαλλί.

Η KYANA αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα για την περιποίηση των μαλλιών των γυναικών και ιδιαίτερα των βαμμένων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Miss tourism planet του 2022, ένα παγκόσμιο τουριστικό γεγονός για όλη την Ελλάδα όπου συμμετέχουν καλλονές από όλο τον κόσμο και επισκέπτονται πολλά μέρη της Ελλάδας προβάλλοντας έτσι τα υπέροχα Ελληνικά τοπία στο εξωτερικό. Η KYANA ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς του διαγωνισμού θα μπορέσει με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει την εταιρία και τα προϊόντα της σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο διαγωνισμός είναι αφιερωμένος στη προστασία του νερού υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και θα διεξαχθεί για 26 χρονιά με διοργανωτή τον Γιώργο Κουτούλια, πρόεδρο του Σωματείου μοντέλων.

Η νικήτρια θα εκλεγεί «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2022» στις 27 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο και ήδη από τώρα έχουν γίνει σχέδια για του χρόνου με το Miss tourism planet του 2023 να βρίσκεται αυτή τη φορά για ένα ολόκληρο τριήμερο στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία ξανά με την KYANA.