, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Θέματα που αφορούν το σύγχρονο φαρμακείο και οι ελλείψεις φαρμάκων στο επίκεντρο του συνεδρίου του ΣΥΦΑ

O Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης διοργανώνει στις 2 και 3 Μαρτίου 2024, το SYFATHESS Conference 2024 με θέμα «Φαρμακείο 2024: Νέα εποχή, νέες προκλήσεις», υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στο PORTO PALACE HOTEL στη Θεσσαλονίκη.

 Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο όλων των ενεργειών του τη βελτίωση της κοινωνικής θέσης και της ποιότητας ζωής των φαρμακοποιών και την εξύψωση του φαρμακευτικού λειτουργήματος, θα υποδεχθεί στο συνέδριό του φαρμακοποιούς από όλη την Ελλάδα και στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του φαρμακείου. Το SYFATHESS Conference δίνει το βήμα σε εξέχουσες προσωπικότητες της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου να παρουσιάσουν ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, σχετικά με την επιχειρηματική διοίκηση φαρμακείου, την παρουσία των φαρμακείων στα Social Media, τις εφαρμογές της A.I. και την αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας στην καθημερινότητα του φαρμακείου.

 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει για τους φαρμακοποιούς το Debate «Προσβασιμότητα του πολίτη στη φαρμακευτική αγωγή – Ελλείψεις φαρμάκων» στο οποίο θα συμμετέχουν οι κ.κ. Σπύρος Νικολαΐδης, πρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, Βασίλειος Κοντοζαμάνης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα υγείας, και Απόστολος Βαλτάς, πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

 Το SYFATHESS Conference απευθύνεται στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας, οι οποίοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης: https://syfathess-conference.gr/.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.