, Παρασκευή
23 Φεβρουαρίου 2024

Το Thessaloniki Tuning Show έρχεται τον Απρίλιο στη ΔΕΘ – Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

Το Αuto Motor World – Thessaloniki Tuning Show προετοιμάζεται για ένα μεγαλειώδες event, σε μεγαλύτερο χώρο 15.000 τμ με περισσότερες συμμετοχές, με διαφορετική προοπτική, με πρωτοποριακές ιδέες, με νέα projects και φυσικά …με όλους εσάς δίπλα του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 5,6 & 7 Απριλίου 2024 στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και αποτελεί ένα πρωτοποριακό σύνθετο event αφιερωμένο στους κλάδους επισκευής, συντήρησης, φροντίδας, ανταλλακτικών, βελτίωσης, αξεσουάρ και αναβάθμισης του αυτοκινήτου.

Λόγοι συμμετοχής στο Auto Motor World -Thessaloniki Tuning Show

“Σταθερή επιδίωξή μας είναι η έκθεση να αποτελέσει ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο προβολής των δραστηριοτήτων (εξοπλισμός και υπηρεσίες) των εταιρειών της περιοχής μας.

Ταυτόχρονα όμως έχουμε ως στόχο να προσφέρουμε τη δυνατότητα ολοκληρωμένης και πολύπλευρης ενημέρωσης στους επισκέπτες της έκθεσης σε συνδυασμό με μοναδικά και πλούσια θεαματικά events”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Μερικοί από τους λόγους για να συμμετέχουν οι επιχειρήσεις του κλάδου στο AMWTTS

  • H αξιοποίηση ενός ισχυρού εργαλείου – μέσου για την προβολή και προώθηση των πωλήσεων των ειδών και υπηρεσιών σας.
  • Η ενημέρωση και πληροφόρηση των επισκεπτών για ότι έχει σχέση με το επιβατικό και φορτηγό αυτοκίνητο, την βελτίωση, την αναβάθμιση, ανταλλακτικά, τη συντήρησή και την ασφάλεια του.
  • Το κόστος συμμετοχής είναι προσαρμοσμένο στην οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών και είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στη βάση «κόστος-αποτέλεσμα». Η υποστήριξη της έκθεσης από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής που εξασφαλίζει την επιτυχία της.

Δηλώστε την συμμετοχή σας email [email protected]

Το ΕΒΕΘ επιδοτεί 10 επιχειρήσεις για την έκθεση “Auto Motor World – Thessaloniki Tuning Show” – Πού κάνετε αίτηση

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, αποφάσισε την επιδότηση της συμμετοχής έως 10 επιχειρήσεων-μελών του στην ετήσια κλαδική έκθεση «Auto Motor World – Thessaloniki Tuning Show», που διοργανώνεται από την εταιρεία “VAG Comment”, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, στα περίπτερα 2, 3, 16 και 17 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της ΔΕΘ-HELEXPO, στις 5 , 6 και 7 Απριλίου 2024.

Η Έκθεση αποτελεί ένα πρωτοποριακό σύνθετο event αφιερωμένο στον κλάδο του αυτοκινήτου και ιδιαίτερα στην «after sales» βελτίωση και αναβάθμισή του.

Συμμετέχουν επιχειρήσεις του χώρου της αυτοκίνησης (αντιπρόσωποι, εισαγωγείς, έμποροι, επισκευαστές, βελτιωτές κλπ) και, ενδεικτικά, στις κατηγορίες εκθεμάτων περιλαμβάνονται: Ανταλλακτικά επιβατικών αυτοκινήτων, αξεσουάρ, ελαστικά-ζάντες, εξοπλισμοί συνεργείων, εξατμίσεις, βελτιωτές και βελτιωτικά προϊόντα, αγωνιστικά αυτοκίνητα, συστήματα βαφής, πλυντήρια, προγράμματα διαχείρισης, λιπαντικά, μπαταρίες, επαγγελματική ένδυση κλπ.

Η Διοίκηση του ΕΒΕΘ, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Έκθεσης στην προβολή των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων της περιοχής μας, αλλά και στην ανάδειξη της ίδιας της πόλης της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να θέσει τη διοργάνωση υπό την αιγίδα του και να επιδοτήσει έως 10 επιχειρήσεις-μέλη του με ποσό έως 500 ευρώ έκαστη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στην Έκθεση και οι αιτήσεις επιδότησης από το ΕΒΕΘ υποβάλλονται το αργότερο μέχρι τις 31.01.2024. 

Για την επιλογή των επιχειρήσεων, που θα επιδοτηθούν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, βάσει του χρόνου υποβολής στο ΕΒΕΘ της αίτησης επιδότησης της συμμετοχής.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία λήψης της επιδότησης θα βρείτε εδώ.