Υπουργοί, βουλευτές, αυτοδιοικητικοί και επιχειρηματίες σε μια βραδιά χαλαρής
δικτύωσης με οικοδεσπότη τον πρόεδρο της ΝΚ Media Group Νίκο Καραμανλή
Η παράδοση συνεχίστηκε και φέτος με τον πιο λαμπερό τρόπο. Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΝΚ Media Group, Νίκος Καραμανλής, παρέθεσε – όπως κάθε χρόνο παραμονές των εγκαινίων της ΔΕΘ – ένα ξεχωριστό κοκτέιλ πάρτι στον ειδυλλιακό χώρο του Avenue, με θέα τον Θερμαϊκό και την παραλία της Θεσσαλονίκης.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής, της κυβέρνησης, της αυτοδιοίκησης αλλά και του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον εκδότη των εφημερίδων Political, Παρασκήνιο, Karfitsa και των portals paraskhnio.gr, karfitsa.gr, nonpapers.gr, καθώς και με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΝΚ Media Group, Γιώργο Καραμανλή, σε μια βραδιά που συνδύαζε κουβέντα για την επικαιρότητα με χαλαρή διάθεση και ευχές για νέες επιτυχίες.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους που τίμησαν τον οικοδεσπότη με την παρουσία τους ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, οι υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Τσιάρας, Τάκης Θεοδωρικάκος, Λίνα Μενδώνη, Θάνος Πλεύρης, Βασίλης Κικίλιας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, οι υφυπουργοί Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Κώστας Καραγκούνης, καθώς και πλήθος βουλευτών και στελεχών. Το παρών έδωσαν επίσης ο Έλληνας επίτροπος στην ΕΕ Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο δήμαρχος Πυλαίας–Χορτιάτη και πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, δημοσιογράφοι, αλλά και ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Θεόδωρος Πελαγίδης.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα κοσμικό ραντεβού που έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς της ΔΕΘ, με τον Νίκο Καραμανλή να δέχεται εγκάρδιες ευχές για νέες επιτυχίες στα εκδοτικά του εγχειρήματα.


















