Ο Δήμος Παύλου Μελά ενημερώνει τους πολίτες για περιστατικό που σημειώθηκε στην περιοχή «παλιό τέρμα» Πολίχνης, όπου άγριο ζώο, το οποίο αναγνωρίστηκε ως λύκος ή τσακάλι, επιτέθηκε σε ανήλικο. Χάρη στην άμεση αντίδραση των παρευρισκόμενων, το ζώο απομακρύνθηκε.
Επειδή έχει καταγραφεί και στο παρελθόν η παρουσία του άγριου ζώου στην περιοχή, ο Δήμος είχε ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες και ζήτησε την εξειδικευμένη διαχείριση του θέματος. Ο Δήμος Παύλου Μελά βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και ζητά τον άμεσο εντοπισμό και την ασφαλή απομάκρυνση του ζώου από τον αστικό ιστό. Μετά την επίθεση σε ανήλικο, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο καθυστέρησης.
Καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες. Οι γονείς πρέπει να επιβλέπουν τα παιδιά τους, ενώ οι πολίτες δεν πρέπει να πλησιάσουν, να ταΐσουν ή να επιχειρήσουν να εγκλωβίσουν το ζώο. Σε περίπτωση νέας εμφάνισης, πρέπει να απομακρυνθούν με ψυχραιμία και να ενημερώσουν αμέσως την Ελληνική Αστυνομία, αναφέροντας το ακριβές σημείο και την κατεύθυνση κίνησής του.








