ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Κωνσταντοπούλου στη ΔΕΘ: «Η Πλεύση Ελευθερίας είναι η λύση»

KARFITSANEWS Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
10/09/2026
Θεσσαλονίκη, Πολιτική, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
Κωνσταντοπούλου από Θεσσαλονίκη: «Μήνυμα αγωνιστικότητας μέχρι την ανατροπή»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έθεσε ως κεντρικό μήνυμα της Πλεύσης Ελευθερίας στη 90ή ΔΕΘ το σύνθημα «είναι η λύση».

«Δεν παίζουμε βρώμικα όπως πολλοί άλλοι αριστερά και δεξιά, δεν κοροϊδέψαμε, δεν ξεχάσαμε τις δεσμεύσεις μας, δεν σταματήσαμε να βάζουμε τον άνθρωπο μπροστά. Και γι’ αυτό δεχόμαστε την τεράστια εμπιστοσύνη των πολιτών, την εισπράττουμε καθημερινά», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου για το κόμμα της, το οποίο συμπλήρωσε δέκα χρόνια από την εμφάνισή του στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Η κ. Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε πως η Πλεύση Ελευθερίας διαθέτει ένα «ανοιχτό, πρωτοποριακό, βασικό ζωντανό πρόγραμμα» και πως «αγωνίζεται και υπερασπίζεται το δίκαιο, την αλήθεια και την κοινωνία». «Είμαστε η φωνή των πολιτών μέσα και έξω από τη Βουλή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ανακοίνωσε, δε, πως η Πλεύση Ελευθερίας προχωρά, αρχής γενομένης από τις 5 Οκτωβρίου και μέχρι τις εκλογές, στο «επόμενο βήμα». Το βήμα αυτό, όπως εξήγησε η κ. Κωνσταντοπούλου, είναι η κατάθεση τριάντα νομοσχεδίων στη Βουλή. Νομοσχέδια, τα οποία, όπως υπογράμμισε, θα δίνουν «λύσεις και απαντήσεις σε κάθε πεδίο και πρόβλημα».

«Ο κ. Μητσοτάκης έφερε στη Βουλή νομοθετήματα καταστροφής, εμείς μιλάμε για νομοσχέδια δημιουργίας, ανασυγκρότησης, κοινωνικής στήριξης, δημοκρατικής αναζωογόνησης που θα κατατεθούν έως τις εκλογές και θα κοστολογηθούν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ενώ θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση στην ιστοσελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου.

Related Post

Δούρου: “H Αριστερά είναι αναγκαιότητα και πρέπει να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε ως οικονομία και ως κοινωνία

Μαρινάκης για ομιλία Ανδρουλάκη: «Βροχή δισεκατομμυρίων, ανέξοδες υποσχέσεις – Κανένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο»

Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: Επανασυστήνουμε το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη

Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 18 Σεπτεμβρίου

Σε ερώτηση με ποιους θα μπορούσε να συνεργαστεί σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία μετά τις εθνικές εκλογές, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε: «Θα περιμένουμε το εκλογικό αποτέλεσμα, γιατί πιστεύουμε ότι θα υπάρχει μια εντελώς διαφορετική κατάσταση μετά τις εκλογές. Κάποιοι βλέπουν ότι ανεβαίνει ο Μητσοτάκης, ενώ όλος ο κόσμος είναι στα κάγκελα. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε με δυνάμεις που έχουν καταστρέψει τη χώρα, με κόμματα που έχουν κυβερνήσει και έχουν φέρει τη χώρα έως εδώ».

«Εμείς δεν έχουμε προσκόλληση, ούτε αγαπάμε τις καρέκλες», ανέφερε χαρακτηριστικά η . Κωνσταντοπούλου και συμπλήρωσε: «Προσωπικά πέταξα μια από τις μεγαλύτερες καρέκλες του πολιτειακού συστήματος, την καρέκλα της προέδρου της Βουλής. Δεν είναι αυτοσκοπός μας να συμμετάσχουμε σε όποιο να ‘ναι σχήμα, γι’ αυτό δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στις αρχές και της αξίες μας».

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε πως «θα την καταργούσε», ενώ αναφερόμενη στον πρόεδρο της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛ.Α.Σ.), Αλέξη Τσίπρα, υπογράμμισε πως «η Πλεύση Ελευθερίας δεν έχει να φοβηθεί πρόσωπα που είναι καταγέλαστα, όπως ο Τσίπρας», τον οποίο και αποκάλεσε «κακοσκηνοθετημένο Ροβινσώνα του γλυκού νερού».

Τέλος, με αφορμή την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη, η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε το έργο του μετρό ως «σκανδαλώδη δημόσια δαπάνη», ενώ για την ανάπλαση του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ευχήθηκε «να μην γίνει μια εκτρωματική έκταση προς τους πολίτες, όπως έκαναν με το Ελληνικό».

«Είναι μεγάλο κρίμα πως με τόσα κονδύλια που έχουν δαπανηθεί, με τόσα έργα που έχουν διαφημιστεί, με τόσα δισεκατομμύρια που έχουν σκορπιστεί, η Θεσσαλονίκη δεν έχει δει εκείνη την ουσιαστική βελτίωση της ζωής των πολιτών της», συμπλήρωσε.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, από τις 6 το απόγευμα θα περιοδεύσει στα περίπτερα της 90ής ΔΕΘ.

Tags: Ζωή ΚωνσταντοπούλουΠλεύση Ελευθερίας
Share213Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Δούρου: “H Αριστερά είναι αναγκαιότητα και πρέπει να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε ως οικονομία και ως κοινωνία
Πολιτική

Δούρου: “H Αριστερά είναι αναγκαιότητα και πρέπει να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε ως οικονομία και ως κοινωνία

Η Ρένα Δούρου τόνισε την ανάγκη η Αριστερά να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της οικονομίας και της κοινωνίας. Αναφερόμενη στο πρόγραμμα...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
12/09/2026
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν μπορεί να επιστρέφει χωρίς να λογοδοτεί για το 2015»
Πολιτική

Μαρινάκης για ομιλία Ανδρουλάκη: «Βροχή δισεκατομμυρίων, ανέξοδες υποσχέσεις – Κανένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο»

Ο Παύλος Μαρινάκης άσκησε σκληρή κριτική στις εξαγγελίες Ανδρουλάκη από τη 90ή ΔΕΘ. «Απ' όλα είχε η ομιλία του κ....

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
12/09/2026
Next Post
Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι “όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος”

Τσουκαλάς: Αν ο Μαρινάκης ψάχνει συνεταίρους στη διατήρηση της μιζέριας και της παρακμής, να κοιτάξει αλλού











Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 262048

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa