Μία ξεχωριστή διεθνή παρουσία θα έχει η επετειακή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Ροναλντίνιο αναμένεται να βρεθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στην πόλη, με αφορμή τα 30 χρόνια της δισκογραφικής πορείας του τραγουδιστή.
Μία ιδιαίτερη έκπληξη περιμένει όσους βρεθούν στις 12 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη για τη μεγάλη επετειακή συναυλία του Αντώνη Ρέμου, καθώς ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους αναμένεται να βρίσκεται και ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Ροναλντίνιο.
Η συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και θα είναι αφιερωμένη στη συμπλήρωση 30 χρόνων από την έναρξη της δισκογραφικής του πορείας. Πρόκειται για μία βραδιά που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου, την ώρα που η πόλη θα βρίσκεται σε ρυθμούς Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Η επιλογή της ημερομηνίας δεν περνά απαρατήρητη, καθώς στις 12 Σεπτεμβρίου δεν έχει προγραμματιστεί συναυλία εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ-Helexpo, με το ενδιαφέρον να αναμένεται να στραφεί στη μεγάλη μουσική βραδιά στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Από το ποδόσφαιρο στη σκηνή
Ο Ροναλντίνιο δεν αποτελεί έναν τυχαίο προσκεκλημένο. Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής διατηρεί εδώ και χρόνια φιλικές σχέσεις με τον Αντώνη Ρέμο και κατά το παρελθόν έχει βρεθεί αρκετές φορές σε χώρους όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής.
Οι δύο τους έχουν απαθανατιστεί κατά καιρούς σε κοινές εξόδους, ενώ η φιλία τους έχει γίνει γνωστή και μέσα από φωτογραφίες από συναντήσεις τους σε εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα.
Έτσι, η παρουσία του Ροναλντίνιο στη Θεσσαλονίκη για τη συγκεκριμένη βραδιά αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, προσθέτοντας μία ακόμη διεθνή πινελιά σε μία συναυλία που έχει σχεδιαστεί με πολλές εκπλήξεις.
Μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις
Ο Αντώνης Ρέμος έχει προετοιμάσει ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα για τον εορτασμό των 30 χρόνων της δισκογραφικής του διαδρομής, έχοντας καλέσει στη Θεσσαλονίκη σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Παράλληλα, στη συναυλία αναμένεται να δώσουν το «παρών» και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, με τις οποίες ο τραγουδιστής έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις κατά τη διάρκεια της μακράς πορείας του.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η παρουσία του Ροναλντίνιο, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσει τον φίλο του σε μία από τις σημαντικότερες μουσικές βραδιές της φετινής χρονιάς.
Η 12η Σεπτεμβρίου, επομένως, αναμένεται να αποτελέσει μία ξεχωριστή ημερομηνία για τη Θεσσαλονίκη, συνδυάζοντας το κλίμα της ΔΕΘ με μία μεγάλη συναυλία και μία απρόσμενη συνάντηση δύο προσώπων από εντελώς διαφορετικούς χώρους.



