Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε νηπιαγωγείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου ένα 5χρονο παιδί υπέστη ακρωτηριασμό στην πρώτη φάλαγγα του δείκτη του χεριού του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν εκτυλίχθηκε περίπου στις 11:30, στην είσοδο της σχολικής μονάδας. Την ώρα που τα παιδιά βρίσκονταν στο χώρο και έπαιζαν, ένας συμμαθητής του φέρεται να έκλεισε την πόρτα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού.
Το 5χρονο μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής φροντίδας, ενώ οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε τη συλλογή προανακριτικού υλικού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν προκύπτουν ευθύνες.


