ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Τσικνοπέμπτη με καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Ελεάνα Ζαμπάρα Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
10/02/2026
Ελλάδα
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
0
Καιρός: Συννεφιασμένη 25η Μαρτίου με τοπικές βροχές

Με έντονα καιρικά φαινόμενα ξεκίνησε η εβδομάδα σε αρκετές
περιοχές της χώρας, με συνεχόμενες βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, οι περισσότερες βροχές θα εκδηλωθούν στη δυτική Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη, ενώ η Αττική θα δεχτεί φαινόμενα κυρίως Τσικνοπέμπτη βράδυ και Σάββατο μεσημέρι.

Τα φαινόμενα μπορεί να προκαλέσουν καθιζήσεις, κατολισθήσεις και πλημμυρικά επεισόδια στις περιοχές με υψηλή υγρασία. Παράλληλα, η Τσικνοπέμπτη θα συνοδευτεί από βελτιωμένο καιρό μέχρι το απόγευμα, ενώ μετά τις 20 Φεβρουαρίου αναμένονται χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια και ενισχυμένοι βοριάδες.

Τσατραφύλλιας: Βροχές το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στην Αττική

Ένα νέο σερί βροχοπτώσεων ξεκίνησε σήμερα και θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με έντονα φαινόμενα σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Related Post

Μετά το Πάσχα… έρχεται νέο διάλειμμα: Πότε “κλείνει” το επόμενο τριήμερο;

Στο «μικροσκόπιο» οι ανήλικοι σε Κορδελιό–Εύοσμο – Εκτεταμένοι έλεγχοι για παραβατικότητα και αλκοόλ

Θανατηφόρο τροχαίο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες μετά από σύγκρουση ΙΧ

Πασχαλινό γλέντι σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης – Σούβλες και παραδοσιακό κέφι σε ταράτσες και αυλές (pics & video)

Ειδικότερα, οι περισσότερες βροχές θα εκδηλωθούν στη δυτική Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη, με κίνδυνο καθιζήσεων, κατολισθήσεων και τοπικών πλημμυρικών φαινομένων. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής αναμένονται σε Ήπειρο, βόρειο Ιόνιο, δυτική Πελοπόννησο, Δωδεκάνησα και νότια Κρήτη, ενώ η Αττική θα δεχτεί βροχές κυρίως Τσικνοπέμπτη βράδυ και Σάββατο μεσημέρι. Μετά τις 20 Φεβρουαρίου προβλέπονται κρύα, χιόνια και ενισχυμένοι βοριάδες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια: «”Σερί βροχοπτώσεων με εμμονικές βροχές σε 5 περιοχές…”
Καλό μεσημέρι!
Νέο σερί βροχοπτώσεων ξεκίνησε σήμερα στη χώρα μας, το οποίο θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα.
Οι περισσότερες βροχές θα εκδηλωθούν στη δυτική Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη.
Οι περιοχές αυτές, όπως έχουμε πει, λόγω της μεγάλης εδαφικής υγρασίας και του κορεσμού, κινδυνεύουν από καθιζήσεις εδαφών, κατολισθήσεις, υπερχειλίσεις ρεμάτων και από τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα.
Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής, φαίνεται, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία να δέχονται: Η Ήπειρος, το βόρειο Ιόνιο, η δυτική Πελοπόννησος, τα Δωδεκάνησα και η νότια Κρήτη (Χανιά, Ρέθυμνο).
Αττική: Λίγες βροχές- περισσότερες την Τσικνοπέμπτη το βράδυ και το Σάββατο το μεσημέρι.
Υ.Γ: Μετά τις 20 Φλεβάρη φαίνεται να έρχονται κρύα, περισσότερα χιόνια και βοριάδες».

Μαρουσάκης: Άστατος καιρός την Τσικνοπέμπτη με βροχές, καταιγίδες

Η Τσικνοπέμπτη θα κυλήσει με άστατο καιρό σε όλη τη χώρα, καθώς επερχόμενες κακοκαιρίες αναμένεται να επηρεάσουν τα σχέδια για σούβλες και κρεατικά, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του OPEN, στην Αττική, ο καιρός θα είναι άστατος τις πρωινές ώρες. Ωστόσο, θα υπάρξει ένα άνοιγμα του καιρού που θα ευνοήσει το μεσημεριανό ψήσιμο ενώ και πάλι από το απόγευμα αναμένεται επιδείνωση του καιρού και νέο κύμα με βροχές και καταιγίδες».

Στη Δυτική Ελλάδα, μετά το πρωί της Τσικνοπέμπτης, θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται άνοιγμα του καιρού μέχρι το απόγευμα και βράδυ. Η ΕΜΥ σημειώνει αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές σε κάποιες περιοχές, ενώ πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί υψηλότερα από τα κανονικά επίπεδα.

Κολυδάς: Τα δύο «πρόσωπα» της Τσικνοπέμπτης

Η φετινή Τσικνοπέμπτη θα ξεκινήσει με βελτιωμένο καιρό στις περισσότερες περιοχές, ωστόσο από το απόγευμα αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως από τα δυτικά.

Ειδικότερα, ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς στο άρθρο του προειδοποιεί ότι οι καταιγίδες μπορεί να είναι πρόσκαιρα ισχυρές, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού θα δοθούν μέσα στο επόμενο διήμερο.

 

Tags: Γιώργος ΤσατραφύλλιαςΘοδωρής ΚολυδάςΚΑΙΡΟΣκακοκαιρίαΚλέαρχος Μαρουσάκης
Share218Tweet136Send

Σχετικά Άρθρα

Μετά το Πάσχα… έρχεται νέο διάλειμμα: Πότε “κλείνει” το επόμενο τριήμερο;
Ελλάδα

Μετά το Πάσχα… έρχεται νέο διάλειμμα: Πότε “κλείνει” το επόμενο τριήμερο;

Οι διακοπές του Πάσχα ολοκληρώνονται για τους περισσότερους εργαζόμενους, με την επιστροφή στην εργασία να σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της καθημερινότητας...

Αναρτήθηκε από Στέλλα Λίταινα
12/04/2026
Στο «μικροσκόπιο» οι ανήλικοι σε Κορδελιό–Εύοσμο – Εκτεταμένοι έλεγχοι για παραβατικότητα και αλκοόλ
Ελλάδα

Στο «μικροσκόπιο» οι ανήλικοι σε Κορδελιό–Εύοσμο – Εκτεταμένοι έλεγχοι για παραβατικότητα και αλκοόλ

Εκτεταμένη επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στον δήμο Κορδελιού–Ευόσμου, με στόχο την πρόληψη και...

Αναρτήθηκε από Στέλλα Λίταινα
12/04/2026
Next Post
Κάλεσμα K. Μητσοτάκη σε Ερντογάν για λύση σε ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα -Κανένα ζήτημα εθνικής κυριαρχίας στο τραπέζι

Οι 10 υπουργοί που θα συνοδεύσουν τον Κ. Μητσοτάκη στην συνάντηση με τον Ερντογάν στην Τουρκία

 

Η εταιρεία με την επωνυμία “NK MEDIA GROUP” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 242122

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa