ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

35th Thessaloniki Insurance Conference 2023: Tο 1ο networking συνέδριο για την ασφαλιστική αγορά έρχεται στην Θεσσαλονίκη!

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
25/01/2023
Κοινωνία
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά
0
35th Thessaloniki Insurance Conference 2023: Tο 1ο networking συνέδριο για την ασφαλιστική αγορά έρχεται στην Θεσσαλονίκη!

Η Insurance Innovation,το insuranceforum.gr και το περιοδικό The Insurer, ανακοινώνουν την διοργάνωση του 35th Thessaloniki Insurance Conference 2023 (THINC23).

Το 35th Thessaloniki Insurance Conference 2023, ένα συνέδριο-θεσμός για την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος και όχι μόνο, επανέρχεται δυναμικά για ακόμη μία χρονιά, με στόχο να φέρει σε επαφή εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά και να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εγχώρια ασφαλιστική βιομηχανία.

Το THINC, καθιστά ένα θεσμό για την ασφαλιστική αγορά της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο. Φέτος, επιστρέφει με ανανεωμένη διάθεση και μια πλούσια ατζέντα ομιλητών, δίνοντας έμφαση στο στοιχείο που κάνει τα συνέδρια της Insurance Innovation να ξεχωρίζουν, το networking.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στις 16.00 – 21.00 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) στη Θεσσαλονίκη και θα διεξαχθεί με υβριδική μορφή (φυσική και διαδικτυακή παρουσία).

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο συνέδριο θα παρευρεθούν σημαντικά στελέχη του κλάδου, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και πολιτικοί παράγοντες της χώρας.

Related Post

Θεσσαλονίκη: Μπολ με νερό σε περισσότερα απο 100 σημεία για τα αδέσποτα

Η ΕΕ απέκλινε του στόχου για μείωση κατά 50% των θανάτων από τροχαία έως το 2030

Δημογραφικό σε κρίση: Συρρίκνωση πληθυσμού και ερήμωση της περιφέρειας

Δολοφονία του 17χρονου Άγγελου στις Σέρρες: Ένοχος ο 16χρονος

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα σημαντικών κλαδικών και θεσμικών φορέων.

Για την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι απαραίτητη η εγγραφή σας thinc.gr

Το πρώτο networking insurance conference στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, ασφαλιστικών επιχειρήσεων και εταιρειών τεχνολογίας. Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ή οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή κατόπιν συνεννόησης.

Διαδικτυακή περιήγηση στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών

Για άλλη μια φορά η Insurance Innovation πρωτοπορεί, δημιουργώντας ψηφιακά περίπτερα χορηγών, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να «κατεβάσουν» χρήσιμο υλικό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του συνεδρίου!

Με την υποστήριξη της ψηφιακής πλατφόρμας Eventora οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πλοηγηθούν στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών του συνεδρίου, να λάβουν ενημερωτικό υλικό και να κλείσουν το ραντεβού τους με τους εκπροσώπους τους, γνωστοποιώντας το θέμα ή κάποια ενδεχόμενη συνεργασία την οποία επιθυμούν να συζητήσουν. Οι συναντήσεις θα ορίζονται πριν το συνέδριο με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Ομιλίες από στελέχη που εργάζονται στο εξωτερικό

Μία ακόμη καινοτομία για φέτος, αποτελεί η παρουσία Ελλήνων που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά του εξωτερικού. Οι ειδικοί προσκεκλημένοι θα μας μιλήσουν για το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης σε χώρες εντός και εκτός Ευρώπης, αναλύοντας τα προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους επαγγελματίες, καθώς και τις διαφορές του νομοθετικού πλαισίου.

Τι θα δούμε στο φετινό Thessaloniki Insurance Conference

Η θεματολογία του φετινού 35th Thessaloniki Insurance Conference είναι πολυποίκιλη και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις ακόλουθες ενότητες:

  • Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση το 2023 – Προκλήσεις και προοπτικές
  • Ο κλάδος περιουσίας και η αναγκαιότητα για ιδιώτες και επιχειρηματίες
  • Η τεχνολογία στις υπηρεσίες του κλάδου υγείας
  • Αυτοκίνητο, αυτοματισμοί και ασφάλιση
  • Επαγγελματικές ευθύνες – Η νέα τάση στην ασφαλιστική αγορά
  • Ασφάλιση κυβερνοεπιθέσεων – Ένα νέο πεδίο για καινοτόμες εργασίες
  • Οι startups του κλάδου και οι προοπτικές ανάπτυξης
  • Artificial Intelligence και Ασφαλιστική αγορά – Η πρόοδος των τελευταίων ετών

Εξασφαλίστε τη θέση σας σήμερα κάνοντας την εγγραφή σας στο thinc.gr

Τα συνέδρια της Insurance Innovation και του insuranceforum.gr αποτελούν ένα σημείο αναφοράς για την ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται από το 2012 σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας με τη συνεργασία των θεσμικών κλαδικών φορέων και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις της νέας εποχής, το 35th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405 & sales@insuranceinnovatiοn.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη (2312201003 & [email protected]).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο thinc.gr

Βίντεο συνεδρίου:

Το Συνέδριο διεξάγεται υπό την Αιγίδα των: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ΠΣΑΣ, ΣΔΑΕ

Tags: Θεσσαλονίκη
Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Μπολ με νερό σε περισσότερα απο 100 σημεία για τα αδέσποτα
Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Μπολ με νερό σε περισσότερα απο 100 σημεία για τα αδέσποτα

Μπολ με δροσερό νερό για τα αδέσποτα ζώα, τοποθέτησαν μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.)...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
24/07/2026
Η ΕΕ απέκλινε του στόχου για μείωση κατά 50% των θανάτων από τροχαία έως το 2030
Κοινωνία

Η ΕΕ απέκλινε του στόχου για μείωση κατά 50% των θανάτων από τροχαία έως το 2030

Παρά τη μείωση των θανατηφόρων τροχαίων σε ορισμένα κράτη-μέλη, η Ευρωπαϊκή Ένωση παραμένει εκτός στόχου για μείωση κατά 50% των...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
14/07/2026
Next Post
Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει στο τελευταίο κατοστάρι

Δείτε ζωντανά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης












Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 262048

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa