, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Αυτός είναι ο σύζυγος της Ρωσίδας κατασκόπου – Πράκτορας που δρούσε στη Βραζιλία (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφία του πραγματικού συζύγου της Ρωσίδας κατασκόπου με το κωδικό όνομα Μαρία Τσάλλα, που ζούσε στο Παγκράτι, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο σύζυγός της, επίσης Ρώσος πράκτορας, που δρούσε ως «illegal» στην Βραζιλία και παρίστανε τον Περουβιανό, χρησιμοποιούσε το όνομα «Ντάνιελ Κάμπος», ωστόσο τον περασμένο Ιανουάριο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε.

Τότε έφυγε για να ένα ταξίδι στη Μαλαισία, ωστόσο η σύντροφός του στη Βραζιλία ανησύχησε μιας και απουσίαζε αρκετές ημέρες, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τις Αρχές για την εξαφάνισή του.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, στο story που είχε αναρτήσει η σύντροφός του στο Instagram, ανέφερε την εξαφάνισή του και πως είχε χάσει τα ίχνη του από το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου.

Η δήλωση της εξαφάνισής του στις Αρχές ήταν και αυτό που, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμανε συναγερμό στις ρωσικές Αρχές, με αποτέλεσμα να τον ανακαλέσουν, υπό τον φόβο να αποκαλυφθεί η δράση του.

Τότε ήταν που ανακάλεσαν και τη Ρωσίδα κατάσκοπο που ζούσε στο Παγκράτι.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε πώς είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του κατασκόπου με το κωδικό όνομα «Ντάνιελ Κάμπος», που είναι ο πραγματικός σύζυγος της κατασκόπου που ζούσε στο Παγκράτι.

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως και οι δύο είχαν φροντίσει να βρουν συντρόφους και να κάνουν μία ζωή υπεράνω πάσης υποψίας, ώστε να μην κινήσουν καμία περιέργεια στον κύκλο που είχαν δημιουργήσει.

πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.