, Σάββατο
25 Μαΐου 2024

search icon search icon

Άγιοι Ανάργυροι: Η Έλενα Τζούλη ανέλαβε την οικογένεια της αδικοχαμένης Κυριακής – Δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής

Την οικογένεια της αδικοχαμένης, Κυριακής Γρίβα, που έπεσε νεκρή από το χέρι του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ανέλαβε η σύζυγος του Πάνου Καμμένου και γνωστή δικηγόρος, Έλενα Τζούλη.

Με ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο της κ. Έλενας Τζούλη αναφέρεται πως η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε δίπλα από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων, θα δηλώσει σήμερα παράσταση πολιτικής αγωγής για την υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον της 25ης ανακρίτριας Αθηνών.

«Kατά το στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της Ανθρωποκτονίας δια Παραλείψεως, σε βάρος όσων κρατικών οργάνων ευθύνονται για την στυγνή δολοφονία» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Τέλος, υπογραμμίζει πως: «Στο ίδιο πλαίσιο, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της υπόθεσης κατά παντός υπευθύνου».

Πηγή: NewsIt

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.