Το panorama charity fun run θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου από τον Δήμο Πυλαίας -Xορτιάτη σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον αθλητικό σύλλογο Λέοντες.
Η αθλητική δράση περιλαμβάνει τρεις διαδρομές (10χλμ, 5χλμ και 2 χλμ.). Όλοι οι δρομείς θα διασχίσουν μια διαδρομή μέσα στους δρόμους του Πανοράματος, ανάλογη με τα χλμ της διαδρομής που έχουν επιλέξει και θα τερματίσουν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος.
Από τις 09.00 το πρωί λεωφορείο θα εξυπηρετεί τους δρομείς μεταφέροντάς τους από το γήπεδο που θα τερματίσουν οι αγώνες, στην εκκίνηση. Στον τερματισμό θα προσφέρονται νερά, χυμοί και μπανάνες για όλους τους αθλητές, ενώ θα δοθούν δώρα για τους πρώτους νικητές.
Τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος η “Λάμψη”, στο σωματείο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου “Αντηρίδα” και στο οικοτροφείο για ενήλικα άτομα χρονίως πάσχοντα από διαταραχές αυτιστικού φάσματος με χαμηλή λειτουργικότητα “Αριάδνη ΙΙ”.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά (υπάρχει σχετικό qr code στην αφίσα) ή να προσέλθουν στον Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος από 10/04/2023 μεταξύ των ωρών 16.00-19.00.


