, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αγγελική Νικολούλη: «Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένα μηνύματα με τη Ρούλα να τον απειλεί»

Αυτός ήταν και ο λόγος, σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, που ο Μάνος Δασκαλάκης δεν άντεξε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι – Τι είχε πει ο ίδιος στην 33χρονη μητέρα, όταν εκείνη ζήτησε να θάψουν την Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της

Νέες δηλώσεις για την υπόθεση της Πάτρας έκανε η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή Live News στο MEGA.

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», η ίδια έχει στην κατοχή της μαρτυρίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη -και μάλιστα, ο τελευταίος έχει ηχογραφημένα μηνύματα με την εν διαστάσει σύζυγό του να τον απειλεί.

Αυτός ήταν και ο λόγος, σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, που ο Μάνος Δασκαλάκης δεν άντεξε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.

«Τον τελευταίο καιρό ο Μάνος έλεγε σε φιλικά του πρόσωπα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον απειλεί και τον τρομάζει η συμπεριφορά της. Δεν ξέρω αν έχει ενημερώσει την αστυνομία, αλλά ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένα στοιχεία από τις απειλές της γυναίκας του» είπε η Αγγελική Νικολούλη και προσδιόρισε χρονικά το γεγονός, την περίοδο που ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι.

Όσο για την αποκάλυψη που είχε κάνει στο «Φως στο Τούνελ», ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε η Τζωρτζίνα να ταφεί μαζί με το τάμπλετ της, η Αγγελική Νικολούλη είπε: «Και μένα μου είχε πει (η Ρούλα) ότι φοβόταν μην κλέψουν το τάμπλετ στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ρωτούσε για τις κάμερες. Το τελευταίο δεκάμηνο, η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να παίξει με το τάμπλετ, γιατί ήταν τετραπληγική. Στην κηδεία, οι φίλοι θυμούνται ότι η Ρούλα επέμενε να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο και αντέδρασε ο άντρας της. Της είπε: “Αντί να φέρεις ένα κουκλάκι, φέρνεις το τάμπλετ; Να φέρεις και έναν φορτιστή να θάψουμε;”».

Στην εκπομπή Live News αναφέρθηκε επίσης ότι η προσωρινή άρση απορρήτου που είχε γίνει από τις Αρχές τόσο στη Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και σε πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος, η 33χρονη έψαχνε στο Διαδίκτυο ουσίες που μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, έψαχνε στο Google «ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν» με γοργές διαδικασίες και όσο το δυνατόν πιο… αφανείς. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών παιδιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις.

Μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη.

#Tags: Πάτρα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.