07:39, Τετάρτη
17 Αυγούστου 2022

Αστυνομική επιχείρηση στο ΑΠΘ για ναρκωτικά – Ένας τραυματίας

Δύο άτομα  συνελήφθησαν στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με  την ΕΛ.ΑΣ, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ο  ένας εκ των δύο συλληφθέντων προσπάθησε να αποφύγει τη  σύλληψη και  τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να πέσει  πάνω σε τζαμαρία κτιρίου και να τραυματιστεί.  Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που προσπάθησε να διαφύγει είναι ο 22χρονος, οποίος είχε απασχολήσει πριν από λίγες ημέρες ξανά τις Αρχές.

Πρόκειται για τον νεαρό που την προηγούμενη Κυριακή φερόταν να παρενοχλεί περαστικούς στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης και γι΄αυτό τον λόγο μετά από καταγγελίες, είχε προσαχθεί από αστυνομικούς, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι αστυνομικές αρχές, αφού του πέρασαν χειροπέδες τον έχασαν από τα χέρια τους, με τον 22χρονο να βουτάει στα νερά του Θερμαϊκού προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.