12:38, Τρίτη
04 Οκτωβρίου 2022

«Μπουμπούκι» ο Πακιστανός με τα… χίλια πρόσωπα!

Διέρρεε ότι σκόπευε να παραδοθεί, ωστόσο είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο διαφυγής του από την Ελλάδα.

Ο 21χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε με βίαιο τρόπο τη Νικολέτα και είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις ναρκωτικών, πίστευε ότι τα διαφορετικά ονόματα που είχε δηλώσει θα τον βοηθούσαν να ξεγελάσει τις διωκτικές Αρχές και να πετάξει προς την ελευθερία. Τελικά, όπως αποδείχτηκε, σχεδίαζε χωρίς τους άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που κατάφεραν να τον εντοπίσουν στη Βόρεια Μακεδονία και να τον οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τακτικές που θυμίζουν απατεώνες και κακοποιούς μεγάλου βεληνεκούς είχε χρησιμοποιήσει ο 21χρονος που σκότωσε με βίαιο τρόπο τη 17χρονη κοπέλα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Ο Πακιστανός υπήκοος, που οι αρμόδιες υπηρεσίες ελληνικού Δημοσίου τού είχαν απορρίψει δύο φορές την παροχή ασύλου, είχε δηλώσει δύο ονόματα, τρία επίθετα άλλα τόσα πατρώνυμα και τέσσερα μητρώνυμα. Παράλληλα είχε δώσει και δύο διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης, το 1999 και το 2001. Οι αστυνομικοί που ανέτρεξαν στα αρχεία τους όταν κλήθηκαν να εξιχνιάσουν το έγκλημα διαπίστωσαν ότι το ένα από τα ονόματα του Πακιστανού είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών. Παράλληλα, ακόμα και στη Νικολέττα που ήταν μαζί της σχεδόν δέκα μήνες, κάνεις δεν μπορεί να πει με σιγουριά με ποια στοιχεία της παρουσιάστηκε στην αρχή και αν στη συνέχεια της αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα.

Ταξίδεψε με το τρένο

Ο αλλοδαπός που με τα χέρια του έκλεισε το στόμα και τη μύτη της Νικολέτας, με αποτέλεσμα να την οδηγήσει στον ασφυκτικό θάνατο, δεν φαίνεται να τα έχασε ούτε όταν είδε την ανήλικη κοπέλα να έχει ξεψυχήσει από τα χέρια του το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι άνδρες της ΕΛΑΣ, η δολοφονία πρέπει να σημειώθηκε γύρω στις έξι το απόγευμα της 1ης Αυγούστου.

Ο Πακιστανός με τα πολλά πρόσωπα επιβιβάστηκε στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη περίπου μιάμιση ώρα μετά την αποτρόπαιη πράξη του και έφτασε στη συμπρωτεύουσα γύρω στα μεσάνυχτα. Εκεί,ήρθε σε επαφή με ομοεθνείς του, οι οποίοι του βρήκαν κρησφύγετο έως ότου οργανωθεί με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο εξόδου του από την Ελλάδα προς τη ΒόρειαΜακεδονία.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Πακιστανός έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο αλλά και της Νικολέτας, που είχε αρπάξει μετά τη δολοφονία. Έτσι, το τελευταίο του ηλεκτρονικό στίγμα εντοπίστηκε στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης πέρασε παράνομα τα σύνορα προς τη γειτονική μας χώρα. Εκεί,όμως, έκανε το μοιραίο λάθος που οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη του. Ενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το σημείο όπου βρισκόταν. Οι αστυνομικές Αρχές της Βόρειας Μακεδονίας, που είχαν ενημερωθεί αμέσως, τον συνέλαβαν και τον παρέδωσανστην ΕΛΑΣ.

Οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής και ύστερα από δύο προθεσμίες που έλαβε, σήμερα θα μεταφερθεί στον ανακριτή, προκειμένου να λογοδοτήσει για την ειδεχθή πράξη του.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL