, Τρίτη
26 Σεπτεμβρίου 2023

Χαλκιδική: Το Σεπτέμβρη του 2024 θα εκδικαστεί η υπόθεση των υδρομέτρων της Σιθωνίας!

Δυο χρόνια αναβολή πήρε η γνωστή υπόθεση της αναβάθμισης των υδρομέτρων στη Σιθωνία Χαλκιδικής για την οποία κατηγορούνται συνολικά 12 άτομα μεταξύ των οποίων ο πρώην δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος για κακουργηματικές πράξεις ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δήμου, ηθικής αυτουργίας σε πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δήμου Σιθωνίας και απιστία κατ’ εξακολούθηση από κοινού και κατά μόνας σε βάρος του Δήμου Σιθωνίας.

Η υπόθεση επρόκειτο να δικαστεί πέρσι τον Οκτώβρη αλλά τελικώς από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων πήρε αναβολή για να εκδικαστεί στις 16 Σεπτεμβρίου του 2024 δηλαδή δυο χρόνια αργότερα. Η – ταχεία – απονομή δικαιοσύνης στα καλύτερά της! Και φυσικά αυτό δίνει το δικαίωμα στον πρώην δήμαρχο Σιθωνίας να ξαναβάλει υποψηφιότητα στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ως είχε προαναγγείλει και μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του στο fB.

Πάντως, οι πρώην συνεργάτες και αντιδήμαρχοί του και νυν δημοτικοί σύμβουλοι υπό τον σημερινό δήμαρχο Κυπαρρίση Ντέμπλα, με απόφασή τους σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο αποφάσισαν ομοφώνως να διεκδικήσουν διαφυγόντα κέρδη ως δημοτική αρχή για την υπόθεση της «αναβάθμισης υδρομέτρων» κατά όλων των εμπλεκομένων και φυσικά του πρώην … προϊσταμένου τους και δημάρχου της Σιθωνίας Ιωάννη Τζίτζιου. Κι αυτό τη στιγμή που συνεργάτες του κ. Τζίτζιου στις υπηρεσίες τεχνικών έργων που διατηρούν τη θέση τους στο δήμο και σήμερα, αντιμετωπίζουν στην ίδια υπόθεση το ίδιο κατηγορητήριο! Η υπόθεση παρακολουθείται με εξαιρετικό ενδιαφέρον…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA