, Δευτέρα
27 Μαρτίου 2023

Χωρίς νερό για αρκετές ώρες περιοχές της Θεσσαλονίκης

Χωρίς νερό για αρκετές ώρες θα μείνουν, σήμερα, περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά

Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ για την Πολίχνη

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 6/2/2023, από τις 10:00 έως τις 17:00,θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης αγωγού Φ250,στις οδούς Μαυρομιχάλη με Κύπρου και Μαυρομιχάλη με Βορείου Ηπείρου της Δ.Ε Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Φλέμινγκ, Λεωφόρου Στρατού,Μαυρομιχάλη,25ης Μαρτίου, Ολυμπιονίκη Καρυπίδη και Κύπρου, στις παρακείμενες οδούς της Δ.Ε. Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά καθώς και στις εργατικές κατοικίες της Πολίχνης (Μεγ. Αλεξάνδρου).Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ για τη Μενεμένη

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 6/2/23, από τις 9:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού διατομής Φ160 στην συμβολή της εθνικής οδού Καλοχωρίου με Εσωτερική Περιφερειακή του Δήμου Αμπελοκήπων–Μενεμένης.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή επί της Εθνικής Οδού Καλοχωρίου–Σμύρνης–Αρκαδίου–Μακεδονίας και στις παρακείμενες οδούς,του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.