fbpx

, Παρασκευή
26 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Χωρίς παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου στην Ημαθία

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Γραφείο του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Καλαϊτζίδη, αποφασίστηκε να μη διεξαχθούν παρελάσεις στην Ημαθία για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Τη σύσκεψη εισηγήθηκε ο Κώστας Καλαϊτζίδης, μετά τη ραγδαία και διαρκή αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ημαθία, που καταγράφει το υψηλότερο ποσοστό κρουσμάτων αναλογικά με τον πληθυσμό σε σύγκριση με την υπόλοιπη την Ελλάδα.

Επομένως, η διασφάλιση της υγείας των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας είναι πρωταρχικός σκοπός και αποφασίστηκε ομόφωνα να μην πραγματοποιηθεί παρέλαση για την Εθνική Επέτειο σε καμία περιοχή της Ημαθίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι δήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας, ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας, εκπρόσωποι των νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας, ο υπεύθυνος γιατρός του ΕΟΔΥ στην Ημαθία, οι πρόεδροι του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας, οι διευθυντές των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, καθώς και εκπρόσωποι της εκκλησίας και της αστυνομίας.

*φωτογραφία αρχείου

#Tags: Βέροια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.