, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού σε εργαζόμενο – Τι αναφέρει ο δήμος

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού εις βάρος εργαζομένου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου σημειώθηκε χθες, Τρίτη το πρωί, στον Εύοσμο.

Όπως καταγγέλει ο σύλλογος εργαζομένων του δήμου, απορριμματοφόρο την ώρα της αποκομιδής, «χτύπησε» ένα σταθμευμένο ΙΧ. Η ιδιοκτήτρια του οχήματος είχε κατέβει από το αυτοκίνητό της και ενώ γινόταν συζήτηση για την καταγραφή του συμβάντος και οι ασφαλιστικές εταιρείες έκαναν τις απαραίτητες διαδικασίες, ένας άνδρας, ο οποίος, επικαλέστηκε ότι είναι ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου, κάτι το οποίο η ίδια αρνήθηκε, αιφνιδιαστικά, γρονθοκόπησε βαριά στο κεφάλι, τον οδηγό του απορριμματοφόρου.

Ο εργαζόμενος του δήμου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέστη έντεκα ράμματα στο πρόσωπο καθώς και απαραίτητες εξετάσεις.

Παρόμοιο επεισόδιο είχε γίνει και τον Ιούνιο, όταν πολίτης γρονθοκόπησε εργαζόμενο γιατί ενοχλήθηκε από το θόρυβο του απορριματοφόρου.

Τι αναφέρει ο δήμος

«Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, ειδικά όταν πρόκειται για εργαζόμενους που παλεύουν καθημερινά για το μεροκάματο και όταν εργάζονται πολλες φορές κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες στην καθημερινή μάχη για να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή», ανέφερε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Χρήστος Δεμερτζής του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στην Karfitsa.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.