, Δευτέρα
24 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Νέα ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία

Με τρία  φορτηγά που περιέχουν είδη πρώτης ανάγκης αναχώρησε χθες η δεύτερη δόση της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκέντρωσε ο δήμος Νεάπολης- Συκεών υπέρ των σεισμοπαθών της Τουρκίας και Συρίας.

Είχε ήδη προηγηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου η πρώτη δόση με είδη ανθρωπιστικής βοήθειας που είχε παραδώσει αντιπροσωπεία του δήμου Νεάπολης-Συκεών με επικεφαλής τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη. «Όλοι μαζί στέλνουμε ένα αληθινό, βροντερό μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς προς κάθε συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε ανάγκη» επισημαίνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.

«Συμπολίτες μας κάθε ηλικίας έδειξαν την αλληλεγγύη τους από την πρώτη στιγμή, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν συνολικά, και στις δύο αποστολές του δήμου μας, 43 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας, 86 παλέτες των 500 κιλών που εργαζόμενοι των Υπηρεσιών μας ομαδοποίησαν και συσκεύασαν» σημειώνει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Τάσος Τσακιρίδης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.