fbpx

, Σάββατο
27 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Διαμαρτυρία φοιτητών στο ΑΠΘ για τις ηλεκτρονικές εκλογές (Video)

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή φοιτητές έξω από την Πρυτανεία του ΑΠΘ για τις ηλεκτρονικές εκλογές.

Από νωρίς το πρωί φοιτητές έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο διοίκησης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αφορμή τις ηλεκτρονικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα.

Σκοπός των φοιτητών είναι να διαμαρτυρηθούν για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών στα όργανα του ιδρύματος, καθώς και για το ενιαίο ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει το σύνολο των υποψήφιων φοιτητών ανά κύκλο σπουδών εκάστου Τμήματος.

Τα μέλη των φοιτητικών συλλόγων, ζητούν από τους φοιτητές να απέχουν από τις σημερινές εκλογές και κάνουν λόγο για αποδυνάμωση των φοιτητικών παρατάξεων.

Οι φοιτητές είχαν προγραμματίσει να κάνουν κατάληψη στο κτήριο της πρυτανείας όμως έπεσαν πάνω σε κλειστά ρολά. «Θα αποδειχθεί ότι η ήττα του Πρύτανη σήμερα θα είναι πανηγυρική καθώς στην συντριπτική πλειοψηφία των τμημάτων αυτή η ψηφοφορία δεν θα γίνει. Οι φοιτητές έχουν τις δικές τους δια ζώσης εκλογές και θα τις κάνουν ξανά μέσα στη χρονιά», δήλωσε μέλος του φοιτητικού συλλόγου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.