, Πέμπτη
22 Φεβρουαρίου 2024

Διαμαρτυρία οργανώνουν οι αστυνομικοί: «Έξω από τα γήπεδα – αρένες»

Σε διαμαρτυρία προχωρούν οι αστυνομικοί της Αθήνας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του συναδέλφου τους, στα επεισόδια του Ρέντη.

Λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού κατά την διάρκεια επεισοδίων έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, οι συνάδελφοι του προχώρησαν σε ανακοίνωση, λέγοντας πως θα προχωρήσουν σε διαμαρτυρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παράσταση διαμαρτυρίας στην έδρα της Υ.Α.Τ. τη Δευτέρα 11/12/2023

 Τα όσα έκτροπα συνέβησαν στο χθεσινό αγώνα βόλεϊ στου Ρέντη με  αποτέλεσμα το βαρύτατο  τραυματισμό του συναδέλφου της Υ.Α.Τ., αποδεικνύουν το πόσο έκθετος είναι ο θεσμός της Αστυνομίας και πόσο ανυπεράσπιστοι οι εργαζόμενοι αστυνομικοί.

Κατά τη συνεδρίασή του σήμερα 08/12/2023, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ όπως την προσεχή Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14.30, διοργανώσει παράσταση διαμαρτυρίας στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης στο Γουδί – οδός Κοκκινοπούλου 1, Ζωγράφου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν δυναμικά και μαζικά ώστε να βροντοφωνάξουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν είμαστε αναλώσιμοι, εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτησή μας.

Η ζωή του Αστυνομικού δεν κοστίζει 30 €

Έξω η Αστυνομία από τα γήπεδα – αρένες

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος».