, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Διέρρηξαν το σπίτι υψηλόβαθμου στελέχους του Υπ. Οικονομικών – Άνοιξαν το χρηματοκιβώτιό του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η διάρρηξη σημειώθηκε την ημέρα της Καθαρής Δευτέρας στο σπίτι του στελέχους του ΥΠΟΙΚ, στην Νέα Ερυθραία.

Οι κακοποιοί παραβίασαν το παράθυρο του ισογείου και από την εσωτερική σκάλα ανέβηκαν και στους υπόλοιπους ορόφους. Αφαίρεσαν χρυσαφικά, ενώ στη συνέχεια εντόπισαν και ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο «ξήλωσαν» από τη βάση του και το μετέφεραν στο αυτοκίνητό τους.

Στο χρηματοκιβώτιο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρχαν έγγραφα και χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ.

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό

Το υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, το απόγευμα της 7ης Μαρτίου, επέστρεψε στο σπίτι του, διαπίστωσε την κλοπή και ενημέρωσε την αστυνομία.

Λόγω της κρισιμότητας της υπόθεσης, την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής και όχι το τοπικό τμήμα Ασφαλείας.

Η κατοικία ερευνήθηκε από τη σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Κλιμάκια αστυνομικών του τμήματος διαρρηκτών, αναζήτησαν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που πιθανότατα έχουν καταγράψει τους κακοποιούς πριν και μετά την κλοπή.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.