Ταυτοποιήθηκαν οι «δράκοι» της Κυψέλης και ο ένας ήδη έχει συλληφθεί, την ώρα που οι αστυνομικές δυνάμεις πασχίζουν να εντοπίσουν και τον δεύτερο δράστη.
Να σημειωθεί ότι οι δύο δράστες δεν έχουν απολύτως καμία προσωπική σχέση και παρά το γεγονός ότι οι επιθέσεις τους συνέβαιναν το ίδιο χρονικό διάστημα στην ίδια περιοχή πρόκειται για μία απλή σύμπτωση.
Μια γυναίκα από την Πολωνία είναι το πρώτο γνωστό θύμα. Η συγκεκριμένη κυρία επέστρεφε στο σπίτι της μέσω της οδού Σπετσών, όταν ένας άνδρας με μακριά μαύρα μαλλιά την πλησίασε από πίσω και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, και η αντίδραση των περιοίκων υποχρέωσαν τον δράστη να τραπεί σε φυγή.
Μετά από αυτό το περιστατικό, στο «φως» ήρθαν νέα στοιχεία που αφορούσαν άλλες δύο επιθέσεις κατά τις οποίες δύο γυναίκες κατήγγειλαν πως άγνωστος άνδρας τους επιτέθηκε, πάλι στην οδό Σπετσών, και τις κακοποίησε χτυπώντας τις με γροθιές.
Στην αρχή η αστυνομία ήταν πεπεισμένη ότι επρόκειτο για τον ίδιο δράστη, όμως από τις περιγραφές των θυμάτων και από άλλα στοιχεία που προέκυψαν από τις κάμερες σε ολόκληρη την περιοχή, προέκυψε πως ήταν δύο διαφορετικοί άνδρες.
Πρόκειται για τον άνδρα με τα μακριά μαύρα μαλλιά, ο οποίος είναι Αφγανός που βρίσκεται στην χώρα μας βάση αιτήματος για την χορήγηση ασύλου. Το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ορίστηκε ρητή δικάσιμος μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του και αφέθηκε ελεύθερος. Όμως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον κράτησαν γιατί σε βάρος του θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.
Τώρα αναζητούν και τον δεύτερο δράστη, αυτόν που γρονθοκόπησε τις δύο γυναίκες, ο οποίος επίσης είναι αλλοδαπός.








