, Σάββατο
15 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Δύο τραυματίες σε οπαδική συμπλοκή στην Αλεξανδρούπολη

Οι αστυνομικοί έχουν κάνει προσαγωγές 15 νεαρών που πήραν μέρος στην συμπλοκή και συνέλαβαν τέσσερις από αυτούς.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για την αιματηρή συμπλοκή που έγινε στο πάρκο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη με αφορμή ποδοσφαιρικές διαφορές, τα ξημερώματα της Κυριακής μετά τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου.

Οι αστυνομικοί έχουν κάνει προσαγωγές 15 νεαρών που πήραν μέρος στην συμπλοκή και συνέλαβαν τέσσερις από αυτούς ως υπεύθυνους για τους τραυματισμούς δυο άλλων νεαρών, ο ένας από τους οποίους τραυματίστηκε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος στο κεφάλι με ρόπαλο. Και οι δυο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου υποβλήθηκαν σε απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύονται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών βρίσκεται οπτικό υλικό που κατέγραψαν κάμερες στην ευρύτερη περιοχή, από το οποίο προσπαθούν να ταυτοποιήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στη συμπλοκή και να διαπιστώσουν τον βαθμό εμπλοκής τους στους τραυματισμούς των δυο νεαρών.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.