fbpx

, Παρασκευή
17 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Έφη Παπαθεοδώρου: «Ευτυχώς που ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο» (Video)

Εικόνα Αρχείου

Λίγες μέρες, αφότου έγινε γνωστό ότι μεταφέρθηκε εσπεσμένα σε νοσοκομείο, η Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε για το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της Θεοπούλας στην κωμική σειρά «Παρά Πέντε», είπε στην κάμερα του «Super Κατερίνα»: «Έτυχε να είμαστε όλη η οικογένεια εκεί και έτυχε να είναι το ασθενοφόρο να έρθει αμέσως μόλις έπαθα το κολάπσους (collapsus). Με πήγαν στο Θέρμο, μετά στο Αγρίνιο και κατευθείαν στην Πάτρα στο Ρίο, έπρεπε να γίνει η επέμβαση να γλιτώσω. Αλλά να σκεφτείς, ήμουν με τη μάσκα με τον ορό και έρχονταν όλοι για φωτογραφίες, τα παιδάκια, ζωγραφιές… “σας αγαπάμε”».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.