05:12, Κυριακή
03 Ιουλίου 2022

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος δολοφόνος

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή του κράτηση κι έτσι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 60χρονος «μακελάρης» της Ανδραβίδας, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη, σκότωσε το ζευγάρι Αρμάντο και Μαρία Κλότσι, και τα δύο παιδιά τους, 1,5 και 2,5 ετών.

Ανακριτής και εισαγγελέας, ομόφωνα αποφάσισαν – μετά τη διάρκειας άνω των τεσσάρων ωρών απολογία του – την προσωρινή του κράτηση, κι έτσι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.

Πριν από τη σημερινή του απολογία, πληροφορίες  ήθελαν τον 61χρονο να έχει περιγράψει στις Αρχές τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τόσο τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι όσο και την 37χρονη σύζυγο του Μαρία, ενώ σε ερωτήσεις σχετικά με τα δυο παιδιά τους 2,5 και 1,5 ετών, απέφευγε να δώσει την οποιαδήποτε απάντηση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Σπύρο Ανδριόπουλο, ο 61χρονος πέρα από τους δυο γονείς δεν θυμάται τον τρόπο με τον οποίο αφαίρεσε τις δυο παιδικές ψυχές, λες και η μνήμη του έχει διαγράψει κάποια κομμάτια του φονικού.

Πηγή: PatrisNews