, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

 Έκλεψαν χρήματα από ηλικιωμένο που έπεσε στον δρόμο

Η απανθρωπιά και η αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο στη πόλη του Αγρινίου βίωσε ένας ηλικιωμένος που επέστρεφε με τα ψώνια του από την λαϊκή αγορά στο Αγρίνιο, το περασμένο Σάββατο, αλλά παραπάτησε ανεβαίνοντας σε ένα πεζοδρόμιο, έπεσε στο έδαφος και χτύπησε στο κεφάλι. 

Οι περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα που αιμορραγούσε και ειδοποίησαν ασθενοφόρο, ωστόσο ένας από αυτούς δεν ενδιαφέρθηκε για την κατάστασή του, αλλά για τα… χρήματα που είχε στην τσέπη του μπουφάν του! Όπως διαπίστωσε μετά το αρχικό σοκ ο ηλικιωμένος, κάποιος εκμεταλλεύτηκε τον συνωστισμό και άρπαξε από μέσα 300 ευρώ! 

Ο άτυχος ηλικιωμένος μόλις είχε κάνει ανάληψη τα χρήματα και φαίνεται ότι ο δράστης τον ακολουθούσε. Τουλάχιστον, απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό και τη γλίτωσε με μερικά ράμματα που του έκαναν οι γιατροί στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες έχοντας μαζί του και τα ψώνια που είχε κάνει από τη λαϊκή της γειτονιάς του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.