, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ για την ανακατάληψη του ΑΠΘ: Εκ νέου επέμβαση της αστυνομίας εάν χρειαστεί

Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε για την νέα κατάληψη του ΑΠΘ καλεσμένη στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ και την εκομπή «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ».

Η κα. Δημογλίδου τόνισε ότι «η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται κατόπιν πάντα συνεννόησης και με τις πρυτανικές αρχές και με την Κοσμητεία, αλλά φυσικά και με ενημέρωση του αρμόδιου εισαγγελέα. Εάν χρειαστεί και αν ενημερωθεί η αστυνομία ότι πρέπει να επέμβει εκ νέου για να αποχωρήσουν κάποια άτομα, φυσικά και θα το κάνει, φυσικά με ασφάλεια και για τους ίδιους τους αστυνομικούς αλλά και για τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα αυτή τη στιγμή στη σχολή».

Όσον αφορά στην επίθεση απέναντι από το υπουργείο Εργασίας, η ίδια σημείωσε ότι αναμένεται η ανάληψη ευθύνης. “Στο προειδοποιητικό τηλεφώνημα υπήρξε κάποια σχετική ανάληψη ευθύνης. Νομίζω ότι η έρευνα θα δικαιώσει τους αστυνομικούς που εργάζονται για αυτές τις υποθέσεις“, υποστήριξε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.