, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

ΕΛ.ΑΣ.: Ουδέποτε ζητήθηκε η συνδρομή μας από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ανακοίνωση για την καταγγελία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος στο γραφείο του από φοιτητές εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση κατά την εξέλιξη της συγκέντρωσης περίπου 100 ατόμων έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών, «υπήρχε συνεχής επικοινωνία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου χωρίς ουδέποτε να ζητηθεί η συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, υπήρξε συγκέντρωση – διαμαρτυρία περίπου 100 ατόμων έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τα άτομα παρέμειναν εξωτερικά του χώρου έως την 17:50΄ώρα της ιδίας, όπου αποχώρησαν από το σημείο, αναγράφοντας σχετικά συνθήματα στον τοίχο του κτηρίου με σπρέι.

Kατά την εξέλιξη της προαναφερόμενης συγκέντρωσης υπήρχε συνεχής επικοινωνία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου χωρίς ουδέποτε να ζητηθεί η συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.