, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών στο νοσοκομείο για την αντιμετώπιση περιστατικού

Επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έγινε το πρωί της Πέμπτης (26/4), σε χώρο εντός της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. της περιοχής, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, η καταγγελία έγινε από γυναίκα γιατρό η οποία εργάζεται στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε στις Αρχές, ο άνδρας γιατρός, ο οποίος τη στιγμή εκείνη εφημέρευε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Πύργου, άσκησε σωματική βία σε βάρος της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή για το επεισόδιο μεταξύ των δύο γιάτρων, υπήρξε μια διαφωνία πάνω σε ένα ιατρικό ζήτημα, το οποίο αφορούσε στην αντιμετώπιση ενός συγκεκριμένου περιστατικού.

Η γιατρός υπέβαλε μήνυση εναντίον συναδέλφου της και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες. Από την πλευρά του, ωστόσο, ο γιατρός υποστηρίζει ότι οι δυο τους λογομάχησαν και ότι δεν βιαιοπράγησε σε βάρος της 48χρονης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.