01:49, Πέμπτη
11 Αυγούστου 2022

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στον δήμο Χαλκηδόνος μετά τις ζημιές στις καλλιέργειες

Τον Δήμο Χαλκηδόνος επισκέφτηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Γεωργαντάς όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος, Σταύρο Αναγνωστόπουλο. Ο υπουργός ενημερώθηκε για τις ζημιές που προκλήθηκαν σε καλλιέργειες μετά την έντονη χαλαζόπτωση, που έπληξε το απόγευμα της Πέμπτης την ευρύτερη περιοχή. 

Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών. «Στόχος μας είναι όσο το δυνατόν πιο άμεση και δίκαιη αποζημίωση των παραγωγών», ανέφερε  ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος  τόνισε την επιτακτική  ανάγκη άμεσης καταγραφής των ζημιών, ούτως ώστε να προχωρήσει η καταβολή αποζημίωσης στους καλλιεργητές.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι οι Βουλευτές της ΝΔ της Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου και Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ Γιώργος Αρβανιτίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης  Αγροτικής Οικονομίας Γεώργιος Κεφαλάς, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Κωστοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Μπατζαρακίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Καραγεώργος,  ο Πρόεδρος της Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης Θεσσαλονίκης Χρήστος Τσιχήτας και ο Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Κουφαλίων Χρήστος Μουλάς.