, Τετάρτη
07 Δεκεμβρίου 2022

Επιβάτης επιτέθηκε σε οδηγό του ΟΑΣΘ και τον γρονθοκόπησε

Επίθεση από επιβάτη δέχτηκε οδηγός του ΟΑΣΘ, χθες, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, στη 1 τα ξημερώματα, στη νυχτερινή γραμμή Αεροδρομίου. Το συμβάν έγινε στο ύψος της Καμάρας, όταν ξαφνικά ένας επιβάτης γρονθοκόπησε τον οδηγό.

Όπως έγινε γνωστό, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή Πρώτων Βοηθειών, ενώ το δρομολόγιο δεν ολοκληρώθηκε.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης, επικοινώνησε με τον οδηγό για να του εκφράσει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση, τονίζοντας ότι ο Οργανισμός βρίσκεται στο πλευρό του και ότι καταδικάζει τέτοια απερίφραστα τα περιστατικά βίας.

Ο κ. Ταγγίρης, με αφορμή το περιστατικό δηλώνει ότι ο ΟΑΣΘ δεν πρόκειται ποτέ να ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές εναντίον του προσωπικού του. Ταυτόχρονα, καλεί το επιβατικό κοινό να βοηθά στον εντοπισμό των δραστών και υπογραμμίζει ότι ο Οργανισμός θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων με την παροχή νομικής βοήθειας και οποιασδήποτε άλλης συνδρομής απαιτηθεί.