, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στα Διαβατά

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στα Διαβατά και συγκεκριμένα,  στις οδούς Ιασωνίδου από Λ. Καραμανλή ως Εθν. Αντιστάσεως από Ιασωνίδου ως Ζέρβα Αγίου Γεωργίου από Εθν. Αντιστάσεως ως 28ης Οκτωβρίου. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στις 18.00 το απόγευμα.

«Για την εξυπηρέτηση των πολιτών έχει τοποθετηθεί ειδική σήμανση από την Τροχαία για την απαγόρευση στάθμευσης άλλα και προειδοποιητικές πινακίδες για την απαγόρευση κυκλοφορίας στα τμήματα των συγκεκριμένων δρόμων», αναφέρει ο δήμος Δέλτα σε ανακοίνωση του.

Αλλαγές σε δρομολόγια λεωφορείων

Οι γραμμές 54 και 54 A για ακολουθούν το εξής δρομολόγιο: στην μετάβαση και την επιστροφή τους Κ. Καραμανλή Κολοκοτρώνη Βας. Κωνσταντίνου Αγ Γεωργίου 28ης Οκτωβρίου Κολοκοτρώνη και Κ Καραμανλή. Από τις εκτροπές των δρομολογίων επηρεάζονται οι στάσεις Διασταύρωση Εθν Αντίστασης – Πάρκο Εκκλησάκι Οι στάσεις Εμμ Παππά Αγ Γεωργίου και Σχολείου δεν θα εκτελούνται προσωρινά Τα λεωφορεία θα εκτελούν τις στάσεις Καραμανώλη ( μετάβαση και επιστροφή) από την λεωφόρο Κ Καραμανλή.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.