, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας μέχρι και την Παρασκευή

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης οριογραμμών, άξονα και κόμβου στα σημεία όπου έγιναν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα:

  • Στον ισόπεδο κόμβο Αγίου Αθανασίου και στις ευθείες μετά τον κόμβο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Χαλκηδόνα.
  • Στον ισόπεδο κόμβο Γέφυρας, στις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας, στα ρεύματα κυκλοφορίας από και προς Χαλκηδόνα.
  • Στο παράπλευρο εθνικό δίκτυο στον Άγιο Αθανάσιο, στην περιοχή κοντά στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων “ISOMAT”, “Ζελιαλίδης Κρέατα Αλλαντικά” και “Αφοί Αθ. Μπαλούκα Α.Ε.”
  • Στον κόμβο Διαβατών με τη Νέα Μαγνησία (κόμβος για κατάστημα “Lidl”) και στον κόμβο με την εξωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, περίπου από τη Χ.Θ. 8+800 έως και τη Χ.Θ. 10+200 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.