, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εργασίες συντήρησης  στην 17η Επαρχιακή Οδό «Σοχού- Πολυδενδρίου – Ασκού» και την 18η Επαρχιακή Οδό «Στεφανινά – Λίμνη- Σκεπαστό- όρια Νομού προς Σέρρες» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην 17η Επαρχιακή Οδό και την 18η Επαρχιακή Οδό  θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

α) Εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών καθώς και καθαρισμού του ερείσματος επί της 18ης Επαρχιακής Οδού «Στεφανινά – Λίμνη – Σκεπαστό – όρια Νομού προς Σέρρες», από την διασταύρωση Στεφανινών έως τον οικισμό Αρέθουσας (στο ύψος της επιχείρησης «Αρέθουσα Πάλλας»).

β) Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων και τοποθέτησης νέων στηθαίων επί της 17ης Επαρχιακής Οδού «Σοχού – Πολυδενδρίου – Ασκού», από τον οικισμό Πολυδενδρίου έως τον οικισμό Σοχού.

     Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

      Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 14-02-2022 έως και την Κυριακή 20-02-2022, με ώρα έναρξης στις 07.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με το Τμήμα Τροχαίας Λητής και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας  ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.