, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Εργασίες συντήρησης στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης των κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στα εξής σημεία:

  • Από την Χ.Θ. 8+000 έως τη Χ.Θ. 10+000 στο αριστερό έρεισμα της οδού με κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά,
  • Από την Χ.Θ. 61+000 έως τη Χ.Θ. 58+000 στο δεξιό έρεισμα της οδού με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη,
  • Από την Χ.Θ. 14+000 έως τη Χ.Θ. 7+000 και στα δύο ερείσματα της οδού με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

«Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα στηθαία ασφαλείας της οδού, με αποκλεισμό της αντίστοιχης λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά κατά περίπτωση βλάβης, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής», αναφέρει η ΠΚΜ σε ανακοίνωση της.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης των κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού Αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» – Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο αριστερό ρεύμα του κλάδου εισόδου στην Ε.Ο. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας σε μήκος 500μ. από την αρχή του κλάδου εισόδου στην Ε.Ο. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης (κατεύθυνση προς Μουδανιά).

Όλες οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 23 Μαρτίου, από τις 7.30 το πρωί έως τις δύση του ηλίου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.