Όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ ΙΧ 22:25 στην επαρχιακή οδό Λαιμού Φλώρινας στο 1,5 χλμ αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος εξετράπη αριστερά της πορείας του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε συστοιχία δέντρων.
Οδηγός 18χρονος συνοδηγός 17χρονος υπήκοος Αλβανίας και επιβάτης στο πίσω κάθισμα 16χρονος ημεδαπός
Νεκροί 18χρονος και 16χρονος
Βαριά ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Φλώρινας και μετά στο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.
Εχουν γίνει οι ενέργειες και πήραν αίμα για να δουν αν ήταν υπό την επήρεια. Χθες την ώρα εκείνη είχε στην περιοχή -3,5 βαθμούς οπότε εξετάζεται μήπως ήταν και ολισθηρό το οδόστρωμα. Ακόμη, εξετάζεται εάν το αυτοκίνητο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα λόγω της σφοδρότητας του ατυχήματος.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου.
Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι ο πατέρας του ενός θύματος, διασώστης του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Πρεσπών, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σημείο. Μετέφερε τον γιο του χωρίς να μπορεί να τον βοηθήσει.
Τι αναφέρει η Πυροσβεστική:
Χωρίς αισθήσεις #απεγκλωβίστηκαν 3 άντρες από Ε.Ι.Χ. όχημα και παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στην περιοχή Λαιμός του δήμου Πρεσπών Φλώρινας. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.


